Asiakaspalvelu

Hygienia

19 040 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta koiran hygieniatuotteita edullisesti netistä meidän Fyndiqista

Me Fyndiqilla rakastamme todella isoja ja pieniä pentujamme - ja oletamme, että tunnet samoin nelijalkaista ystävääsi kohtaan. Joten miksi ei hemmotella kuskia hieman ylimääräisellä huolenpidollä Tänne olemme koonneet paljon edullisia hygieniatuotteita koirille ja löydät kaikkea punkkikauluksista ja kynsisaksista korvapuhdistimiin ja hammasharjoihin. Mitä hygieniatuotteita sinulta puuttuu koiraltasi? Tutustu laajaan valikoimaamme ja klikkaa kotiin mitä haluat. Tervetuloa ostoksille!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Meillä on tietysti myös paljon hygieniatuotteita myös muille eläimille! Meillä on vempaimia sekä kissalle, linnulle että rotalle sekä monelle muulle kaverille! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Koiran shampoo, täikampa tai suuvesi?

Millaisia ​​koiran hygieniatuotteita tarvitset? Meillä on paljon erilaisia ​​tuotteita, joista valita. Entä kuminen hierontakortti tai ehkä kaksipuolinen harja Dogmaniltä Meiltä löytyy myös hygieniatuotteita hammasongelmista kärsiville koirille. Ehkä harja ja hammastahna on jotain ystävällesi? Löydät myös paljon muita kodin tavaroita, kuten haavasumutetta, punkkipoimijaa ja Tassunsuojaimia. Tutustu valikoimaan ja klikkaa kotiin koirallesi sopivat hygieniatuotteet!