Asiakaspalvelu

Squishmallows

139 edullisia ostoksia

Några av de sötaste och charmigaste leksakerna idag är squishmallows. Du kan hitta din favorit squishmallow eller göra en samling av dina favoriter. Vi har många storlekar och typer av squishmallows här på Fyndiq, alla till bra priser.


Suodata

Squishmallows är så härligt mjuka och oemotståndligt kramgoa. Med så många olika slag av squishmallows, storlekar och priser att välja på, är vi övertygade om att du kommer att kunna hitta din nya favorit squishmallow här på Fyndiq.


De perfekta "Squishy stuffed animals"

Squishy gosedjur passar både barn och vuxna. Alltid gjorda av det mjukaste materialet, gör att dessa "squishy stuffed animals" blir perfekta att kunna krama och gosa med. Squishmallows har sina egna namn och bakgrundshistorier, men du kan alltid hitta på dina egna också. Dom kan bli dina nya leksaker och vänner som alltid finns där för dig.

Med många sorters squishmallows i olika utföranden kan du välja mellan djurfigurer, fantasy squishmallows och figurer från dina favoritfilmer och historier. Det finns också många andra typer av designade squishmallows, såsom emojis, vardagsföremål och matvaror. Det kan vara roligt och ge dig en känsla av tillfredsställelse att skapa en samling squishmallows av samma familj av figurer.


Squishmallow storlekar, från 10 till 60 cm

Squishmallows varierar mycket i storlek. Det finns mini squishmallows som är ca 10 cm stora och perfekta för din nyckelring, så att du kan ta med dem vart du än går. Sedan finns det också andra små squishmallows som är ca 15 cm och är toppen som dekorationer och som leksaker för barn. Sedan finns det också squishmallows i  mellanstorlekar som är ca 20 cm höga, och kan till och med användas som kuddar om du vill. Större squishmallows, som kan vara så stora som 60 cm, är perfekta som följeslagare att kunna hålla och krama om.


Squishmallows i Sverige

Svenskarna har varit några av de tidigaste att ta sig an den stigande trenden att samla squishmallows. Du kan ta en titt på vårt stora utbud av squishmallows för att köpa antingen din första squishmallow eller införliva den senaste i din växande samling av dessa charmiga leksaker. På Fyndiq kan du hitta dina favorit squishmallows till bra priser här i Sverige. Vare sig du är ute efter en stor och mjuk kudde att mysa med, ett samlarobjekt eller en tröstande leksak för ditt barn, så har vi det. Så vad väntar du på? Besök vår hemsida och hitta din nya favorit Squishmallow idag!