Wozinsky Kickstand silikonikotelo Samsung Galaxy A42 5G - mustaWozinsky Kickstand silikonikotelo Samsung Galaxy A42 5G - mustaWozinsky Kickstand silikonikotelo Samsung Galaxy A42 5G - musta

€16,99

Wozinsky Kickstand silikonikotelo Samsung Galaxy A42 5G - musta

Arvioitu toimituske, 1 kesä - pe, 3 kesä7-9 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Wozinsky Kickstand Case joustava silikonikotelo jalustalla Samsung Galaxy A42 5G

Etsitkö puhelimellesi monitoimista suojakuorta? Tarjoamme tämän Wozinsky -tuotteen, Wozinsky, joka tunnetaan korkealaatuisesta ja tyylikkäästä suunnittelustaan. Voit käyttää tätä kuorta useilla tavoilla:

Suojaa puhelintasi
Parantaa ulkoasua,
Jotta puhelin pysyy pystyssä.
Tämä monitoiminen kotelo on joustava, täydellisesti mukautettu puhelimeen, tarjoaa täydellisen suojan putoamisen tai iskun sattuessa ja on tyylikäs.

Toimiva jalusta

Taitettava teline magneeteilla parantaa huomattavasti kuoren käyttömukavuutta, koska se mahdollistaa elokuvien katselun tai pelaamisen. Sinun tarvitsee vain avata se, tukea sitä ja asettaa se kovalle alustalle, jotta puhelimesi on vakaa, ei tärise tai liukua.

Kahva, joka suojaa liukastumiselta

Kotelossa oleva puhelin on turvallinen putoamisen tai muiden mekaanisten vaurioiden varalta. Sen pitäminen kämmenelläsi on mukavaa eikä tuote liu'u kädestäsi. Tämän ansiosta puhelinta on kätevää käyttää päivittäin. Et tule katumaan päätöstäsi ostaa tämä kotelo, puhelimesi ei ole vain täysin suojattu, vaan myös säilyttää muodikkaan ilmeensä.

- Väri: Musta
- Materiaali: Pehmeää muovia (silikoni) ja jalusta kovaa muovia
- EAN: 9111201940925
- Tavaramerkki: Wozinsky
- Sopii: Samsung Galaxy A42 5G

 

Paino, gramma

100

Artikkelin numero

54985cff-40d6-4613-9aba-9dd3a96e5a1e