Keittojen ja niiden variaatioiden kirja on Tommy Myllymäen kuudes keittokirja ja ehkäpä paras. Ensinnäkin hän on kiinnostunut keitoista ja ne ovat erinomaisia. Toiseksi keitot ovat erittäin vaihtelevia, mikä tekee kirjasta erittäin hyödyllisen. Reseptit ovat selkeitä ja helppoja seurata. Per Björgell, BTJ-esite nro 23, 2018 Keitto voi olla arkisin ja yksinkertaisin ruoka, nopeasti valmistettu, halpa ja käytännöllinen. Toinen keitto voi sen sijaan olla uskomattoman eksklusiivinen ja monimutkainen, ruoka, jossa klassinen keittotaito voi todella loistaa ja tehdä ruoasta todella hienon kokemuksen. Molemmat keittotyypit palvelevat tarkoitustaan. Keitot eivät yleensä ole kovin monimutkaisia, mutta ne eivät ole myöskään anteeksiantavimmat ruoat. Siksi sinun on oltava melko selvä siitä, miten keiton eri komponentit on tasapainotettava toisiaan vastaan, miten keiton rakenne vaikuttaa syömiskokemukseen ja miten onnistut saamaan tuloksen, joka on riittävän täynnä ja mielenkiintoinen ollakseen tylsä. Kirjan noin 80 reseptiä sisältää selkeitä keittoja, kermakeittoja, sekoitettuja keittoja, kylmiä keittoja, liemeä ja patakeittoja. Opit nopeasti, kuinka muutamilla perustekniikoilla matkatavarassasi voit vaihdella mausteita loputtomasti. Pääainesosana, kuten kukkakaali, voit tehdä mitä haluat, ja yksinkertainen liemi voi tulla erittäin hienostuneeksi, jos otat aikaa tehdä hyvän valmistelun. Jotkut keitot vaativat oikeaa kättä, kuten kasviskeitot, toiset, kuten häränpyrstökeitto, vaativat aikaa ja kärsivällisyyttä. Kirjasta löydät sekä ruotsalaisia kotitalouden klassikoita, maalaismaisia ja eksklusiivisia keittoja eteläeurooppalaisista keittiöistä, ramenia ja liemeä. Tommy Myllymäki on yksi Ruotsin ansioituneimmista kokkeista. Vuonna 2019 hän avaa uuden ravintolan Djurgårdenilla ja on luova johtaja muun muassa Taverna Brillossa, Sturehofissa, Richessä ja Ulriksdals Wärdshusissa Tukholmassa. Tommy on aiemmin julkaissut Salad, Meat, Game & Bird, Fish & Seafood, Vegetables - accessories & Garnish ja Sauces. Parhaat kokit tekevät joskus keittokirjoja, jotka ovat sekä pretensiosoita että monimutkaisia. Loistava poikkeus ovat Tommy Myllymäen keittokirjat. Tämä keittojen kirja on sekä inspiroiva että hyödyllinen. Tässä on reseptejä kaikkeen arkisesta makkarakeitosta eleganttiin vichy soise -keittoon kaviaarilla. Ohjeet ovat selkeitä ja helppoja seurata. Ja tietenkin meidän kaikkien pitäisi syödä enemmän keittoa. SvD Tähtikokki Tommy Myllymäen uuden keittokirjan avulla voit tulla todelliseksi keittoammattilaiseksi sekä arkeen että juhliin. /…/Kirjan avulla voit myös tulla keittoasiantuntijaksi. TARA Opi valmistamaan syksyn trendikkäimmät keitot! KingMagazine Superreseptejä keitoille - sekä klassisia että moderneja. Sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Kaikki ruoasta Tähtikokki Tommy Myllymäen uusi keittokirja keskittyy ruokaan, joka voi olla sekä arkipäiväinen ja nopea, mutta myös uskomattoman eksklusiivinen ja monimutkainen. Västerbottenskuriren Nimi: Keitto, potage & liemiISBN: 9789127158672Sidonta: KovakantinenKieli: RuotsiPaino, grammaa 760