Pohja yksi - UV -geeli - Helmi - Sweet Coral - 01-5 grammaa OrangePohja yksi - UV -geeli - Helmi - Sweet Coral - 01-5 grammaa OrangePohja yksi - UV -geeli - Helmi - Sweet Coral - 01-5 grammaa Orange

€10

Pohja yksi - UV -geeli - Helmi - Sweet Coral - 01-5 grammaa Orange

Arvioitu toimitusma, 23 touko - ma, 30 touko2-6 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Base One Pearl on itse värisyvyys ja helmihehku. Paletti, jossa on 20 intensiivistä väriä - vihreät, violetit, vaaleanpunaiset ja keltaiset - nämä sävyt sopivat jokaiseen naiseen, joka arvostaa erittäin pigmentoituneita kynsivärejä. Nyt sinulla on harvinainen tilaisuus kokeilla niitä kaikkia!

Base One Pearl set sisältää koko kimaltelevan linjan, joten sinun ei tarvitse miettiä, mikä sävy sinun pitäisi valita. Laatikossa on 20 purkkia, jotka piilottavat itsessään joukon geelejä, joilla on erittäin hyvät tarttuvuusstandardit. Ne voidaan yhdistää ilman ongelmia muiden geelien kanssa ja keskipaksu sakeus tarjoaa parhaan työskentelymukavuuden. Akryylihapon hävittämisen tuloksena saavutimme tuotteen, jolla oli edullisempi kynsilevyvaikutus kuin tavallisilla UV -geeleillä.

Base One Pearl -geelit on perustettu innovatiivisen reseptin perusteella, mikä mahdollistaa poikkeuksellisen kestävien geelimassaketjujen muodostamisen. Sopiva hiukkasjärjestely saa massan olemaan kestävää ja joustavaa.

Ominaisuudet:

  • hapoton tuote
  • 1-vaihe
  • keskipitkä
  • itsetasaava

Käyttötapa: levitä geeli kynsilevyyn tai -kärkiin, koveta sitä 36 watin UV-lampussa 2 minuutin ajan.

Väri

Orange

Paino, gramma

5

Artikkelin numero

2cdcecfa-7de2-4ad0-b782-145d9ba1886a