Lompakkokotelo Motorola Moto G9 Play Kotelo laivastonsininen BlueLompakkokotelo Motorola Moto G9 Play Kotelo laivastonsininen BlueLompakkokotelo Motorola Moto G9 Play Kotelo laivastonsininen Blue

€7,99

Lompakkokotelo Motorola Moto G9 Play Kotelo laivastonsininen Blue

Arvioitu toimitusma, 4 heinä - ti, 12 heinä1-7 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Ohut ja tyylikäs lompakkokotelo Motorola Moto G9 Playlle. Tyylikäs ja ohut uSync-lompakkokotelo, joka on suunniteltu erityisesti sopivaksi Motorola Moto G9 Play -laitteeseesi.

Magneettinen lukko

Lompakkokotelossa on lokero luottokortille / henkilökortille

Kotelo telinetoiminnolla - Lompakkolaukku voidaan taittaa nopeasti ja helposti jalustaan esimerkiksi elokuvien katseluun, lukemiseen ja niin edelleen.

Ominaisuudet

  • Minimal Design - Korkealaatuinen ja ylellinen lompakkokotelo Motorola Moto G9 Play Wallet Case Case Case -kotelollesi - yksityiskohtiin huomioituna. Premium Wallet on tyylikäs kotelo, jossa puhelimen sisäosa on valmistettu joustavasta TPU:sta ja ulkokuori on valmistettu ekologisesta nahasta. Suojakuori suojaa Motorola Moto G9 Play -lompakkokoteloasi - erinomainen lialta, naarmuilta ja vaurioilta onnettomuuden sattuessa.

  • Erinomainen istuvuus- Malli, joka on suunniteltu erityisesti Motorola Moto G9 Play Wallet Case Case -koteloon sopivaksi - Lompakkokotelo on tyylikäs ja käytännöllinen lisävaruste. Se on valmistettu synteettisestä nahasta ja siinä on tilaa tärkeimmille luottokorteille tai henkilöllisyystodistuksille. Laukussa on tyylikäs elegantti muotoilu, joka toimii kaikissa tilanteissa. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä liiketapaaminen vai säännöllinen sosiaalinen keskustelu.

  • Kotelo säädettävällä telinetoiminnolla- Lompakkolaukku voidaan taittaa nopeasti ja helposti telineeseen esimerkiksi elokuvien katseluun, lukemiseen ja niin edelleen. - Puhu puhelimessa etupuoli kiinni

  • Laadukas ja kestävä - vankka rakenne, joka estää Motorola Moto G9 Play Wallet Case Case -kotelon vahingoittumisen. Lompakkokotelo avataan ja suljetaan vahvan magneetin avulla, joka pitää kotelon suljettuna haluttaessa. Tarkat leikkaukset Motorola Moto G9 Play Wallet Case Case - ominaisuudet, joiden avulla voit liittää esimerkiksi latureita ja kuulokkeita ilman vaivaa. 360° suoja PU-nahkaa.

  • Optimaalinen suoja - Lompakkokotelo suojaa Motorola Moto G9 Play -laitettasi tehokkaasti hankauksilta, iskuilta ja naarmuilta. Lompakkolaukku on varustettu lokerolla luottokortille/henkilökortilleVäri

Blue

Paino, gramma

70

Artikkelin numero

00e32646-c8a6-4173-83e9-1abdc331e86e