Lompakkokotelo Huawei P9 Plus - Vihreä Green

Lompakkokotelo Huawei P9 Plus - Vihreä Green

€7


Arvioitu toimitus

pe, 30 syys - ke, 5 loka

1-4 työpäivääTuotteen kuvaus

Nordic Wallet -kotelo sopii erinomaisesti huolellisen leikkauksensa ansiosta, joten voit käyttää kaikkia toimintoja ja painikkeita ilman ongelmia, kuten: kamera, latauspistokkeet, toimintopainikkeet, ääniliitännät ja kaiuttimet.

Tyylikäs ja tyylikäs korkealaatuinen lompakkokotelo.
Lompakkokotelossa on kaksi lokeroa pankkikortteja, ajokortteja jne. Varten ja suurempi lokero käteistä varten.

- Kolme osastoa pankkikorteille, ajokorteille jne.
- Osasto esim. Käteinen raha
- Valmistettu keinonahasta
- Magneettinen sulkeminen

Yhteensopivuus: Huawei P9 Plus
Valmistaja: Nordic Teknik

  • Imal Minimaalinen muotoilu】 - Korkealaatuinen ja ylellinen lompakkokotelo Huawei P9 Plus - Lompakkokotelollesi - Vihreä, keskittyen yksityiskohtiin. Premium Wallet on tyylikäs kotelo, jossa puhelimen sisäpuoli on valmistettu joustavasta TPU: sta ja ulompi kotelo on orgaanista nahkaa. Kotelo suojaa lompakkokoteloasi Huawei P9 Plus - Green erinomaisesti lialta, naarmuilta ja vaurioilta onnettomuuden sattuessa.
  • 【Erinomainen istuvuus】 - Malli, joka on suunniteltu erityisesti lompakkokotelosi Huawei P9 Plus sopivaksi - Vihreä Lompakkokotelo on tyylikäs ja käytännöllinen lisävaruste. Se on valmistettu synteettisestä nahasta, ja siinä on tilaa tärkeimmille luottokorteillesi tai henkilöllisyystodistuksillesi. Laukussa on tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, joka toimii kaikissa tilanteissa. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä liiketapaaminen vai säännöllinen sosiaalinen keskustelu.
  • 【Kotelo, jossa on säädettävä jalustatoiminto】 - Lompakkokotelo voidaan taittaa nopeasti ja helposti telineeksi esimerkiksi elokuvien katseluun, lukemiseen ja niin edelleen. - Puhu puhelimessa etupuoli kiinni
  • 【Laadukas ja kestävä】 - vankka rakenne, joka estää Huawei P9 Plus - Vihreä lompakkokotelosi vahingoittumisen. Lompakkokotelo avataan ja suljetaan vahvan magneetin avulla, joka pitää kotelon kiinni haluttaessa. Tarkat leikkaukset Lompakkokotelo Huawei P9 Plus - Vihreät ominaisuudet, joiden avulla voit liittää esimerkiksi latureita ja kuulokkeita ilman vaivaa. 360 ° suoja PU -nahkaa.

Väri

Green

Paino, gramma

70

Artikkelin numero

d3352d82-55a9-4d72-be71-617d9e35d5db


Lompakkokotelo Huawei P9 Plus - Vihreä Green

€7


Arvioitu toimitus

pe, 30 syys - ke, 5 loka

1-4 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

undefined