Kopteri Exoglass Huawei P20 Lite Transparent
Pidempi toimitus

Kopteri Exoglass Huawei P20 Lite Transparent

€24,95


Pidempi toimitusaika

ma, 15 elo - ke, 7 syys

3-20 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

Copter

Tuotteen kuvaus

Kopteri Exoglass Huawei P20 Lite pieni versio
Copter Exoglass suojaa kosketusnäyttöäsi kaikilta arjen pieniltä onnettomuuksilta ja varmistaa, että laitteesi näyttää aina uudelta estämällä naarmujen esiintymisen.
Copter Exoglass on nelikerroksinen näytönsuoja, joka koostuu puolustusteollisuuden suojalasin valmistuksessa käytetyistä materiaaleista.
Näytönsuojan pääkomponentti on ohut kerros optista lasia, joka on kemiallisesti kovetettu molekyylitasolla. Tämän tyyppisen lasin tekninen kovuus on verrattavissa teräkseen. Lasin sisäpuoli on vahvistettu PET-kalvolla, joka sisältää kerroksen itseliimautuvaa silikonimateriaalia. Rasvaa hylkivä pintakäsittely lasin ulkopuolella estää sormenjälkien syntymisen.
Suojalasin komposiittimateriaalilla on suuri määrä tärkeitä ominaisuuksia, jotka esimerkiksi parantavat optisia ominaisuuksia, parantavat mekaanista lujuutta, kestävät tärinää ja teräviä lämpötilan laskuja sekä kosteudenkestävyyttä ja kemiallista vakautta. Materiaali suojaa tehokkaasti myös ulkoisilta vaikutuksilta absorboimalla iskujen ja iskujen vaikutukset.
Copter Exoglass -toiminnot yhdessä takaavat luotettavan suojan kosketusnäytöllesi myös äärimmäisissä olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa, kun sinun ei tarvitse vaihtaa kosketusnäyttöä ja / tai lasia.
 
Yhteensopivuus: Huawei P20 Lite

Väri

Transparent

Artikkelin numero

9a513486-5585-4932-b8e9-c434fea62c44