Koiran kissa pyöriäisen pallo, lemmikkieläinten lelu ravistelee ruokaa automaattisestiKoiran kissa pyöriäisen pallo, lemmikkieläinten lelu ravistelee ruokaa automaattisestiKoiran kissa pyöriäisen pallo, lemmikkieläinten lelu ravistelee ruokaa automaattisesti

€57

€25,99

Koiran kissa pyöriäisen pallo, lemmikkieläinten lelu ravistelee ruokaa automaattisesti

Arvioitu toimitusma, 30 touko - ke, 1 kesä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Koira-kissa pyöriäinen pallo, lemmikkilelu ravistaa ruokaa automaattisesti automaattisesti vuotavia palloja (sininen)

Rullasyöttölaitteen avulla koira tai kissa voi ylittää tietyt esteet ruoan saannissa. Tämä kova työ saa ruokaa tai välipaloja leluina ja ruoka-annostelijoina käytetyistä leluista. Kasvata siis lemmikkisi älykkyysosamäärää.

Läpinäkyvän säilytystilan ja kahdeksan huokosen yläosan ansiosta lemmikkisi voi nähdä ja tuoksua suosikkiruokaansa ja pitää sen kiinnostuneena vuorovaikutuksessa sen kanssa. Tämä vähentää ikävystymistä ja tuhoisaa käyttäytymistä terveellisen leikin ja harjoittelun avulla samalla kun vaalii ja ylläpitää henkistä ja fyysistä valppautta.

Helppo puhdistaa: interaktiiviset lelupallot voidaan helposti irrottaa lisäämään ruokaa tai välipaloja ja yksinkertaistamaan puhdistusta. Pese jokainen osa käsin lämpimällä saippuavedellä. Huuhtele ennen uudelleentäyttöä.

Korkealaatuinen materiaali: ABS-materiaali, myrkytön, hajuton, kestävä ja helppo pestä, se on 100% turvallinen kaikille lemmikkibulldogiille.

Erittely:
Nimi: Interaktiivinen koiranlelu
Väri sininen
Materiaali: läpinäkyvä ABS (puremista estävä)
Koko: noin 165 * 165 * 100 mm / 6,5 * 6,5 * 3,94 tuumaa

Ominaisuudet:
1. Täydellinen tuote - Ei, vaikka koiranhoitopallo voi ratkaista pikaruoan, tylsän ystävyyden ja parantuneen älykkyysosamäärän ongelmat, mutta se, mitä koirat todella tarvitsevat, on sinun ystävyys, voimme ratkaista vain 95% ongelmista!

2. Hidas ruokinta: Kun karvainen ystäväsi pureskelee tai heittää palloa, välipalat putoavat pallosta, mikä hidastaa syömisnopeutta ja edistää ruoansulatusta ja terveyttä.

3. Mielenkiintoinen muotoilu: voi leikkiä sisällä tai ulkona, lemmikit voivat leikkiä yksin tai kanssamme, vähentää lemmikkien tylsyyttä ja poistaa tylsyyttä

4 Lisäominaisuuksia: Välipalojen lisäksi voit lisätä kelloja, hehkuvia palloja jne. kiinnittääksesi kissojen ja koirien huomion

5. Terveys ja korkea laatu: Lelu on valmistettu ABS -materiaalista, joka sopii kaikentyyppisille kissoille ja koirille.

Artikkelin numero

4f12bfce-2235-4fc5-9203-abaa9c9da868

Asiakasarviot

1,0(1)

Frida Edström

yhdeksän kuukautta sitten

Hål överallt, hunden behöver inte kämpa alls, det ramlar ut ur den bara den ligger still. Blev retur