Hålslev / Silslev BIO Natur Gastromax Nature BIOHålslev / Silslev BIO Natur Gastromax Nature BIOHålslev / Silslev BIO Natur Gastromax Nature BIO

€20,09

Hålslev / Silslev BIO Natur Gastromax Nature BIO

Arvioitu toimitusti, 24 touko - ma, 30 touko3-6 työpäivää

Tuotteen kuvaus

"Ensimmäinen ja tärkein osa hyvän ruoan valmistuksessa on käyttää hyviä raaka -aineita. Tämä koskee myös keittiövälineitämme. Tarvitsemme esimerkiksi hyviä perunoita ja hyvän annoksen, jos haluamme kokata ihanan sileä perunamuusia.

GastroMax on merkki, jonka avulla voit täyttää tämän, olitpa intohimoinen kotikokki tai vaativa ammattilainen. Kaikki GastroMaxin tuotteet on kehitetty yhteistyössä ammattitaitoisten kokkien ja suunnittelijoiden kanssa, ja kaikki toiminnallisuudet ovat lähtökohtana, jotta saat mahdollisimman luotettavan tuotteen. Gastromax -valikoimasta löydät useita yksinkertaisia ja toimivia keittiövälineitä sekä monia leivontavälineitä! "

Kuori ruoka pois, siivilöi tai nosta pois. Terät ruostumattomasta teräksestä. Kahvat, jotka on valmistettu biopohjaisesta muovista; sokeriruo'on ja pohjoismaisten metsien kuusen puukuidun sekoitus.

Tekniset tiedot

Mitat: 11,3 x 9 x 39 cm

  • määrittelemätön

Paino, gramma

150

Artikkelin numero

908ab07d-5ade-4a30-87ec-d069b9db0395