Erittäin ohut Xiaomi Mi 10T Skal TPU Transparent

Erittäin ohut Xiaomi Mi 10T Skal TPU Transparent

€4


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - ma, 3 loka

1-4 työpäivääTuotteen kuvaus

Läpinäkyvä malli asennettu suojakuori Xiaomi Mi 10T -laitteelle, joka on valmistettu korkealaatuisesta tpu-materiaalista, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan älypuhelimesi takana ja sivuilla.
Ominaisuudet:
Kestävä
Yhteensopiva kaikkien Xiaomi Mi 10T: n toimintojen, pistorasioiden ja painikkeiden kanssa
Helppo tarttua
Valmistettu korkealaatuisesta TPU -materiaalista, jossa on joustava kovuus, joka antaa sinulle mukavan ja sileän tunteen käytettäessä
Erittäin ohut muotoilu
Korostaa Xiaomi Mi 10T -puhelimesi alkuperäistä muotoilua
Sopii täydellisesti

Tekniset tiedot:
Merkki: uSync
Väri: Läpinäkyvä
Artikkelinro .: 5900495876447
EAN -koodi:

5900495876447


Sopii: Xiaomi Mi 10T

  • Imal Minimaalinen muotoilu】 suojakuori Xiaomi Mi 10T -kuorellesi Erittäin ohut läpinäkyvä TPU] Tämän erittäin ohuen kotelon avulla suojaat Xiaomi Mi 10T -suojaasi erittäin ohuella läpinäkyvällä TPU-suojalla. Se antaa älypuhelimellesi luonnollisen otteen ja suojaa tehokkaasti naarmuilta ja iskuilta.
  • 【Tyylikäs ja kestävä】 Suojakuori Xiaomi Mi 10T -kuorelle Erittäin ohut läpinäkyvä TPU] Anna Xiaomi Mi 10T -kuoren erittäin ohuen läpinäkyvän TPU: n tyylikkyyden loistaa minimalistisella mutta tehokkaalla kuorella. Valmistettu huolellisesti valituista korkealaatuisista materiaaleista optimaalisen iskunvaimennuksen ja kestävyyden takaamiseksi.
  • In Ohut, kevyt ja helppo tarttua】 Pehmeä, ohut ja kestävä kuori. Suunniteltu suojaamaan selkää ja reunoja tylsiltä kolhuilta, pölyltä, lialta ja naarmuilta tekemättä Xiaomi Mi 10T -suojusta erittäin ohuesta läpinäkyvästä TPU: sta tilavaksi ja painavaksi.
  • 【Tukee QI -langatonta latausta】 Jotkut nykypäivän markkinoilla olevista matkapuhelimista tukevat langatonta latausta.
  • 【Sisäänrakennetut painikkeet】 Integroidut painikkeet estävät tarpeettoman kulumisen ja vaurioitumisen. Tämä estää heitä myös keräämästä pölyä, joka pitkällä aikavälillä voi vahingoittaa Xiaomi Mi 10T -suojakuorta, joka on erittäin ohut ja läpinäkyvä.
  • Fit Erinomainen istuvuus Xiaomi Mi 10T -puhelimeesi】 - Jokainen erityinen kansi on koneistettu tarkasti juuri sinun laitteellesi takaamaan erinomainen istuvuus ja helppo päälle / pois päältä.

Väri

Transparent

Paino, gramma

25

Artikkelin numero

cb8652db-be46-412d-8829-166e879c41c6


Asiakasarviot

5,0(1)

Jeanette

kaksi vuotta sitten

Precis som förväntat. Ett jättebra skal.


Erittäin ohut Xiaomi Mi 10T Skal TPU Transparent

€4


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - ma, 3 loka

1-4 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

uSync