8-FACK Samsung A22 5G Stöttåligt Skal med Magnetisk Korthållare Black8-FACK Samsung A22 5G Stöttåligt Skal med Magnetisk Korthållare Black8-FACK Samsung A22 5G Stöttåligt Skal med Magnetisk Korthållare Black

€28,49

€18,99

8-FACK Samsung A22 5G Stöttåligt Skal med Magnetisk Korthållare Black

Arvioitu toimituspe, 3 kesä - to, 9 kesä6-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Ett stilrent, exklusivt och stöttåligt skal med en magnetiskt avtagbar korthållare med totalt sex fack varav fyra passar till ID-kort och bankkort, och två passar till sedlar och kvitton m.m. Den unika konstruktionen kombinerar funktionalitet och skydd då kortfacket också kan användas som stativ för att kolla på film/foto utan att behöva hålla i telefonen.


Skal med kortfack har en tendens att bli tjocka och obekväma att använda när man ändå inte behöver sin plånbok just den stunden. För de situationerna är detta skal perfekt. Korthållaren sitter fast på baksidan av skalet med hjälp av starka magneter som tillåter dig använda korthållare och telefon separat. Men när du vill ha båda på samma ställe hålls de tillsammans i ett mycket tunt paket som knappt känns av i fickan.

Skalet har en upphöjd ram runt skärm och kamera vilket hindrar dem från att repas eller ta skada när telefonen placeras mot en plan yta.

 

Specifikationer:

✓ Stöttåligt och Stötdämpande

✓ Skyddar mot repor, smuts och damm

✓ 4 Kortfack

✓ 2 Sedelfack

✓ Kickstand / Stativ

✓ Passar: Samsung Galaxy A22 5G

Väri

Black

Artikkelin numero

18732214-fedc-4bcb-a433-9a46d01f948d