2-pack iPhone 6 Plus / 6s Plus - iGlow karkaistu lasi näytönsuoja Transparent2-pack iPhone 6 Plus / 6s Plus - iGlow karkaistu lasi näytönsuoja Transparent2-pack iPhone 6 Plus / 6s Plus - iGlow karkaistu lasi näytönsuoja Transparent

€25,99

€9,99

2-pack iPhone 6 Plus / 6s Plus - iGlow karkaistu lasi näytönsuoja Transparent

Arvioitu toimitusti, 5 heinä - ma, 11 heinä2-6 työpäivää
Toimitetaan postilaatikkoosi

Tuotteen kuvaus

HUOM: Kuvat ovat havainnollistavia, tuote on sama kuin otsikossa kirjoitettu malli.

Voit kantaa puhelintasi ilman huolta vaurioista ja naarmuista. Korkealaatuisessa karkaistussa lasissa on kaarevat reunat, se tarjoaa äärimmäisen suojan kaikilta puolilta ja estää puhelimen näytön halkeamia. Karkaistu lasi on erittäin ohut ja erittäin kirkas, mikä tarjoaa kristallinkirkkaan läpinäkyvyyden, selkeät näkymät sekä pehmeän kosketuksen. Karkaistu lasi on helppo asentaa ja helppo irrottaa ilman ongelmia.

- Koko näytön peitto: Karkaistu lasi tarjoaa koko näytön peiton pinnalle.
- Suojakalvo: se on valmistettu täysin suojaavasta kalvosta, erityisesti AB-liimasta, joka imeytyy automaattisesti asennuksen aikana ja vältetään tehokkaasti ilmakuplilta.
- Suuri läpinäkyvyys: 99 % läpinäkyvä kristallinkirkas karkaistu lasi antaa sinulle parhaan visuaalisen kokemuksen.
- Pinnan kovuus: Karkaistu lasikalvo antaa pinnan kovuuden. 9H kovuus on naarmuuntumaton. Se on varustettu oleofobisella pinnoitteella, joka vähentää tehokkaasti sormenjälkiä. Joten se pitää näytön turvassa, jos näytönsuoja on rikki, se ei vahingoita näyttöä. Rikkoutunut karkaistu lasi ei roisku kaikkialle.

Väri

Transparent

Paino, gramma

50

Artikkelin numero

c40bbb71-83be-4058-a08a-4bf375ef0cec