2 iPhone 7/8/X -sovitin 2-in-1/Kuuntele musiikkia ja lataa samanaikaisesti 2st white green2 iPhone 7/8/X -sovitin 2-in-1/Kuuntele musiikkia ja lataa samanaikaisesti 2st white green2 iPhone 7/8/X -sovitin 2-in-1/Kuuntele musiikkia ja lataa samanaikaisesti 2st white green

2 iPhone 7/8/X -sovitin 2-in-1/Kuuntele musiikkia ja lataa samanaikaisesti 2st white green

€9,49


Arvioitu toimitus

pe, 14 loka - ti, 18 loka

8-10 työpäivääTuotteen kuvaus

2 kpl iPhone 7/8/X /XS/XS MAX/XR-sovitin 2-in-1/Kuuntele musiikkia ja lataa samanaikaisesti

Mini Dual Lightning Adapteri iPhone 7/8/X/XS/XS MAX/XR

Audiosovitin iPhone 7/8/X/XS/XS MAX/XR kuulokkeet mikrofonitoiminnolla

Yhdistä Lightning-kuulokkeet ja laturi iPhoneen/iPadiin samanaikaisesti. Täydellinen, kun sinun on ladattava matkapuhelinta musiikin kuuntelun aikana. Tukee myös iPhonen/iPadin nopeaa latausta.

Kapselin muotoinen adapteri iPhone 7/8:lle ja 7 Plus/8 Plus X XS XR:lle sekä iPhone XS MAX:lle, joka antaa sinulle mahdollisuuden ladata iPhonen akkua, mutta samalla kuunnella lempimusiikkiasi tai puhua. keskustelua. Adapteri koostuu kahdesta sisääntulosta, joista voit kytkeä Lightning-kaapelin (laturi) toiseen porttiin ja kuulokkeet Lightning-liittimellä toiseen. Erittäin kätevä ratkaisu niille teistä, jotka ovat turhautuneita siitä, etteivät voi käyttää matkapuhelintasi täysin latautuessaan.

Et voi yhdistää kahta paria kuulokkeita samanaikaisesti

Kun Apple poisti tavallisen kuulokeliittimen iPhone 7 -puhelimestaan, monet olivat pettyneitä, koska se merkitsi sitä, että et voi enää ladata puhelinta ja kuunnella musiikkia kuulokkeista samanaikaisesti. Tämä "ongelma" on nyt ratkaistu tällä älykkäällä sovittimella. Vihdoinkin voit nauttia musiikista/puhua ja ladata matkapuhelintasi samaan aikaan! Sovitin tukee jopa kaikkia Applen tuotteita, joissa on Lightning-portti (sekä iPhone että iPad). Toimii myös iOS 10:ssä ja 11:ssä tai uudemmissa. Tuki jopa 24-bitille/48kHz:lle.

Tällä mallilla on mahdollista puhua ja ladata samanaikaisesti. Kuulokkeiden ohjaus toimii myös yhdessä tämän sovittimen kanssa.

Saatavana kahdessa värissä vihreä/valkoinen ja musta/keltainen

Sopii kaikkiin iPhoneihin, joissa on salama, kuten: iPhone7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPohone XS MAX, iPhone XR

Artikkelin numero

f45aeb77-8233-442e-b636-14fdfb83a35e


Asiakasarviot

1,0(1)

Saliha

vuosi sitten

Funkade knappt när jag fick den


2 iPhone 7/8/X -sovitin 2-in-1/Kuuntele musiikkia ja lataa samanaikaisesti 2st white green

€9,49


Arvioitu toimitus

pe, 14 loka - ti, 18 loka

8-10 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

Trade Max