15 kpl ammattimaisia meikkiharjoja tyylikkäällä säilytyspinkillä15 kpl ammattimaisia meikkiharjoja tyylikkäällä säilytyspinkillä15 kpl ammattimaisia meikkiharjoja tyylikkäällä säilytyspinkillä

€15,49

15 kpl ammattimaisia meikkiharjoja tyylikkäällä säilytyspinkillä

Arvioitu toimitusto, 2 kesä - ma, 6 kesä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Tämä sarja on ihanteellinen sinulle, joka olet juuri aloittanut meikkaamisen, tai sinulle, joka haluat laajentaa sivellinvalikoimaasi.

Erittäin edullinen sarja todella hyviä meikkisiveltimiä.

15 korkealaatuista ammattimaista meikkisivellintä! Meikkaaminen on taidetta sinänsä, mutta se on paljon helpompaa, jos sinulla on ammattimaiset meikkisiveltimet. Me Fyndiqilla emme usko, että meikkityökalujen pitäisi maksaa paita ja siksi meillä on täällä mukava tarjous 15 kpl ammattimeikkisiveltimien pakkauksesta hintaan, joka ei todennäköisesti polta liian syviä reikiä lompakkoon! Nämä harjat on valmistettu synteettisistä hiuksista, jotka ovat pehmeät ja hellävaraiset ihollesi ja ovat helppoja pestä ja käyttää. Siveltimiä on eri malleja ja malleja, jotka sopivat erilaisiin meikkitekniikoihin ja kasvojen eri osiin.

Vie meikki uudelle tasolle ammattimaisilla meikkisiveltimillä! Miten sinusta tulee todella hyvä meikkaamaan? Ensinnäkin kyse on kiinnostuksesta kauneutta ja meikkiä kohtaan, ja toiseksi se on harjoittelua, harjoittelua ja harjoittelua. Menestyäksesi erityisen hyvin meikin kanssa, sinun on oltava valikoiva, minkä työkalujen ja tuotteiden kanssa käytät, ja me Fyndiqilla haluamme täten korostaa tätä 15 ammattimaisen meikkisiveltimen sarjaa. Täältä saat ammattimaista tavaraa todella edulliseen hintaan yksinkertaisesti.

Strobointi, muotoilu ja luomiväri ammattimaisilla meikkisiveltimillä. Näillä harjoilla voit helposti korjata ammattimaiset strobing-, muotoilevat tai kivasti savuiset silmät. Mutta myös monia muita erilaisia meikkejä. Testaa itsesi löytääksesi itsellesi sopiva näiden meikkisiveltimien avulla, jotka ovat niin helppokäyttöisiä. Muista vain seuraava, jos tuote on sinetöity, peruuttamisoikeus ei sisälly sinetin rikkoutuessa. Onnea ostoksille!

Artikkelin numero

24cf4d97-0171-44c7-aee7-73302480441f

Asiakasarviot

4,5(2)

Elin

vuosi sitten

Jag tycker de var fina å bra, kanske lite korta men funkar. Önskar de va nån lite bättre, extra borste för foundation men duger. Färgen var lite mer rosa än nude som jag tänkte. Nästan full pott. Nöjd för priset iaf.


Carolina

vuosi sitten

Perfekt 😀😀😀😀