Asiakaspalvelu

Korvatulpat

2 033 Edullisia ostoksia

Suodata

Suojaa korvasi

Korvatulpat voivat olla täydellisiä useisiin eri tilanteisiin, ja täältä Fyndiqista löydät laajan valikoiman korvatulppia! Täältä löydät keltaiset korvatulpat, joissa on suuri vaimennus, beige-korvatulpat hienovaraisemman vaikutelman saamiseksi ja vahvemmissa väreissä, kuten vaaleanvihreässä ja oranssissa. Mukana on muun muassa HEAR-korvatulpat, jotka ovat tulppia, joiden avulla kuulet kaiken hieman alhaisemmalla melutasolla, mikä sopii erinomaisesti konsertteihin, koulun henkilökunnalle, ulkona viihdepaikoille ja niin edelleen. Löydä tarvitsemasi ja etsimäsi korvatulpat täältä! Verkko-ostokset meillä on helpompaa kuin koskaan, joten hyödynnä tilaisuus ostaa kaikki tarvitsemasi meiltä. Osta halvat korvatulpat täältä tänään

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Onko sinulla pienet vai suuret sisäkorvat? Valittavana on useita eri kokoisia pistokkeita! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Melua, kuorsausta ja amp; kovaa musiikkia

Korvatulpat ovat yksinkertainen pieni työkalu, joka tekee paljon. Pistokkeiden avulla suojaat itsesi melulta opiskellessasi ja kun ympärilläsi kuuluu kovaa ääntä, olipa kyseessä töissä, lähijunassa tai nukkumaan mennessä. Korvatulpalla et myöskään vahingoita kuuloasi, kun olet konsertissa ja haluat olla eturintamassa. Pidä kiirettä löytääksesi korvatulpat verkosta!