Asiakaspalvelu
AloitussivuTerveys & KauneusTerveys
Lämmitystyynyt & -Huovat

Lämmitystyynyt & -Huovat

4 960 edullisia ostoksia


Suodata

Lämmitä mukavalla lämmitystyynyllä

Jäätyminen on yksi pahimmista asioista, ja valitettavasti se on yleistä Suomin kaltaisessa kylmässä maassa. Ne, jotka jäätyvät, jännittyvät usein ja heidän on vaikea rentoutua. Siksi on tärkeää lämmittää kaikki sängystä vaunuihin tai turvaistuimeen. Fyndiqille olemme koonneet suuren valikoiman halpoja lämmityspeittoja, lämpötyynyjä, lämpötyynyjä ja kuumavesipulloja. Kyllä, tässä on periaatteessa kaikki mitä voit ajatella saadaksesi lisälämpöä! Tervetuloa tinkimään kanssamme

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Muista, että joitain näistä tuotteista voidaan käyttää myös jääpusseina jäähdytykseen. Jos ostat tällaisen tuotteen, saat kaksi todella hyvää ominaisuutta yhdessä! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Lämmitystyynyt eri malleina

Mitä tahansa lämmitystuotetta etsit, löydät sen meiltä Fyndiqista. Tämä johtuu siitä, että nallekarhun sisällä on kaikkea kuumavesipullosta kuppikakkujen muotoisiin kädenlämmittimiin. Jos etsit niskatukea, jossa on myös sisäänrakennettu lämmitystoiminto, löydät sen myös meiltä. Tämä niskatuki on täydellinen niille, joilla on jännittyneet lihakset niskan päällä. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä eri lämmitystuotteiden lämmittämiseen, on joko täyttää ne kuumalla vedellä tai lämmittää ne mikroneina!