Asiakaspalvelu

Varjostus & Jauheet

45 edullisia ostoksia


Suodata

Luo kaunein itsesi varjoilla & puuteri

Varjot ovat äärimmäisen tärkeitä meikkiä tehdessäsi riippumatta siitä, puuteroituvatko poskipäät vai silmäluomet. Me Fyndiqilla olemme tästä hyvin tietoisia, ja laajasta halpameikkivalikoimastamme löydät sekä puuteri- että luomivärit, jotka voivat tehdä sinusta kauneimman itsesi. Tutustu tarjontaamme ja löydät pian etsimäsi! Vinkki on ostaa yksi laatikoistamme, kuten Anastasia Brow Pro Palette, niin saat useita eri sävyjä, joista valita yhdessä setissä

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Peitevoide, meikkisiveltimet, meikkivoide, ripsiväri ja Muut meikit, joita saatat tarvita, löydät myös meiltä, ​​vain muutaman klikkauksen päässä. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Halvat meikit verkosta

Meikien ostaminen verkosta on fiksua, koska sinulla on paljon valinnanvaraa ja saat usein hinnan alas. Tämä on ainakin silloin, kun ostat puuteria, luomivärejä ja kulmakarvojen varjoja meiltä Fyndiqista. Mitä tahansa etsitkin, löydät sen valikoimastamme mineraalimeikistä luomiväripalettiin. Tervetuloa ostamaan kaikkea luomiväristä kulmakarvoihin ja puuteriin, joka loihtii pois näppylöitä tai punoitusta.