Asiakaspalvelu

Aluslakka

8 edullisia ostoksia


Suodata

Osta meiltä halpa pohjalakka verkosta

Jokainen, joka tietää jotain kynsistä ja kynsien hoidosta, tietää myös, että pohjalakka on välttämätön, jotta kynsistä tulee vahvat ja kynsilakka näyttää tasaiselta ja kestää pitkään. Fyndiqin laajalla suojalakkavalikoimalla pääset ammattimaiseen kynsienhoitoon, joka tekee kynsistä sekä kestäviä että kauniita. Halpoja pohjamaaleja on saatavana useimpiin malleihin ja erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tervetuloa etsimään kynsien tehostajia meiltä!

Vinkkejä onnistuneeseen hankintaan

Hyvällä pohjamaalilla pohjamaaliksi tasoittelet kynnen ja valmistaudut kauniiseen lopputulokseen käyttämällä kynsilakkaa pintamaalina. Pohjalakka hoitaa ja vahvistaa kynttä sekä saa kynsilakan kiinnittymään paremmin. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Luo täydelliset kynnet

Sinun ei enää tarvitse mennä kynsisalongiin saadaksesi vahvemmat, terveemmät ja kauniimmat kynnet. Olemme koonneet Fyndiqiin kaiken, mikä helpottaa itsestäsi ja kynsistäsi huolehtimista - vahvistavalla pohjalakalla olet päässyt pitkälle matkalla unelmiesi kynsiin! Hoida kynsiäsi alusta alkaen OPI, Mavalan, Essien, Nailenen ja L'Oréalin lakoilla. Meillä on laaja valikoima pohjalakka- ja kynsivahvisteita - valitse itsellesi sopiva ja osta kätevästi verkkokaupasta!