Asiakaspalvelu

Kuori

257 edullisia ostoksia


Suodata

OnePlus 6 kuori

Tyylikkäällä OnePlus 6 -kuorella voit sekä suojata matkapuhelimeesi että tehdä siitä henkilökohtaisemman. Meillä on laaja valikoima kuoria kaikenlaisille ihmisille. Valitse hienojen, läpinäkyvien kuorien tai värikkäiden tai kuvioitujen versioiden välillä. Voit myös suodattaa valikoimaa löytääksesi oikean helpommin.

Osta OnePlus 6 -koteloita ja -kuoria verkosta

Ostamalla verkkokaupassamme saat käyttöösi laajan valikoiman koteloita ja kuoria. Se antaa sinulle mahdollisuuden löytää todella jotain, josta pidät. Lompakkokotelo on erinomainen valinta niille, jotka eivät halua kantaa mukanasi sekä lompakkoa että matkapuhelinta. Täällä sen sijaan saat kaiken yhdessä. Säilytä kortit ja käteistä matkapuhelinkotelossa ja suojaa samalla OnePlus 6:ta vaurioilta. Lompakkokoteloa on saatavana useissa väreissä ja sekä sulkutoiminnolla että ilman.

Kuorien joukosta löydät myös useita erilaisia ​​versioita. On malleja kovasta muovista sekä silikonista ja muista, joissa on kumipinnoitettu pinta paremman pidon saamiseksi. Monissa malleissa on printit suosittuja hahmoja sarjakuvista ja televisiosta. Se on täydellinen tapa suojata matkapuhelintasi samalla kun näytät mistä pidät. Kun sinulla on takakansi, suosittelemme hankkimaan myös näytönsuojan lasin etuna. Tällä tavoin näyttösi on suojattu myös, jos matkapuhelimesi putoaa.

OnePlus 6 -kotelo älykkäillä toiminnoilla

OnePlus 6 kotelovalikoimastamme löydät muunnelmia erilaisilla älytoiminnoilla. Joissakin niistä on jonkinlainen jalustatoiminto, joten voit laittaa kännykän pöydälle. Se on täydellinen, jos aiot katsoa elokuvaa tai nauhoittaa videota esimerkiksi. Muissa vaihtoehdoissa on korttitaskut, joten voit säilyttää pankkikorttisi tai ajokorttisi kuoressa.

Voit myös valita kuoren, joka on erityisen kestävä iskuja ja iskuja vastaan. Se on erinomainen valinta, jos käytät matkapuhelinta vaativissa ympäristöissä, kuten töissä teollisuudessa tai vastaavissa.

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä kuorta tai koteloa etsit, löydät sopivat vaihtoehdot laajasta valikoimastamme.