Asiakaspalvelu

P9 lite

25 edullisia ostoksia


Suodata

Huawei P9 Lite -lisävarusteet

Älypuhelin on yksi arvokkaimmista, mutta myös herkimmistä omistamistamme asioista. Oikeilla lisävarusteilla saat enemmän irti puhelimestasi ja samalla suojaat sitä. Täältä löydät kaikki Huawei P9 Lite -laitteellesi tarvitsemasi lisävarusteet.

Osta Huawei P9 Lite -lisävarusteita verkosta

Ostamalla verkkokaupassamme pääset käyttämään paljon laajempaa valikoimaa kuin käydessäsi fyysisessä kaupassa. Olemme koonneet kaikki tämän mobiilimallin lisävarusteet yhteen luokkaan ja voit myös suodattaa alaluokkien mukaan. Tuotteet, joita löydät pääasiassa täältä, ovat kuoret, kotelot ja muut suojat matkapuhelimellesi. Meillä on myös älykkäitä urheilurannekoruja, joissa voit käyttää P9 Liteäsi lenkillä tai kuntosalilla.

Laadukkaat näytönsuojat

Näyttö on älypuhelimen herkin osa ja siten näytönsuoja on hyvä sijoitus. Näytönsuojalla suojaat matkapuhelimen näyttöä naarmuilta, halkeamilta ja lialta. Näytön vaihtaminen maksaa paljon, joten hyödyt kanteen sijoittamisesta. Valikoimamme sisältää sekä lasi- että muoviversiot. Muovikalvot ovat tuskin havaittavissa, mutta ne eivät myöskään tarjoa samaa suojaa kuin karkaistu lasi. Suojauksen kovuus vaihtelee ja joissakin on toimintoja, kuten yksityisyyssuodattimet.

Skinit ja kotelot eri malleissa

Kuorella tai kotelolla voit tehdä puhelimestasi henkilökohtaisemman. Siksi ne ovat yksi suosituimmista Huawei P9 Lite -lisävarusteistamme. Meillä on kovia ja pehmeitä kuoria kaikessa hienovaraisista väreistä, kuten valkoinen ja musta, värikkäämpiin ja kuviollisempiin vaihtoehtoihin. Joissakin koteloissa on tulosteita kuuluisista TV-sarjoista ja elokuvista tai söpöjä eläimiä.

Kun on kyse koteloista, niissä on yleensä korttipaikat ja joskus jopa mahdollisuus säilyttää käteistä. Lompakkolaukun kanssa sinun ei tarvitse ajatella sekä lompakon että kännykän kantamista mukana, koska sinulla on molemmat yhdessä. Ne tarjoavat myös hyvän suojan sekä eteen että taakse. Useimmiten suljet kotelon magneettilukolla, joka estää sitä avautumasta vahingossa, kun se on laukussasi.