Asiakaspalvelu

Aikuisten kylpyammeet

1 630 Edullisia ostoksia

Suodata

Laaja valikoima aikuisten kylpyammeita meillä

Pidätkö sinä, aivan kuten me, uida, mutta sinulla ei ole tilaa klassiselle kylpyammeelle? Sitten haluamme neuvoa sinua ostamaan sen sijaan halvan aikuisen kylpyammeen meiltä täältä Fyndiqista! Olemme koonneet verkosta tähän kategoriaan laajan valikoiman värikkäitä kylpyammeita aikuisille täytettäväksi ihanan lämpimällä vedellä rentoutumista varten. Kylpyammeita on saatavana useissa eri malleissa ja ne sopivat useimpiin kylpyhuoneisiin - tai mihin nyt haluat sijoittaa kylpyammeesi. Tervetuloa ostoksille tänään

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Etkö ole varma, onko kotonasi tilaa suuremmalle kylpyammeelle? Tutustumasi aikuisten kylpyammeen tuotekuvauksesta löydät tietoa mitoista sekä painosta ja tilavuudesta! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Tyylikkäin tapa uida on aikuisten kylpyammeessa

Meiltä löydät meiltä aikuisten koossa löytyvät kylpyammeet kaikissa sateenkaaren väreissä ja tyyleissä, joista on helppo löytää sopiva. Entäs Coolest-kylpyamme kirsikanpunaisena ja mukana tuleva kori shampoopullon tai saippuan laittamiseksi? Kylpyammeeseen mahtuu 200 litraa vettä, mutta uimaan lähdettäessä tarvitset vain puolet niin paljon - ja vesi peittää ainakin polvet! Suurin osa aikuisten kokoisista kylpyammeista, jotka löydät tästä luokasta, on valmistettu kestävästä polypropeenimuovista ja niissä on kahvat liikkumisen helpottamiseksi, vai mitä?