Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Ruukut & maljakot

914 Edullisia ostoksia

Haluatko ruukkusi ulko- vai sisätiloihin?

Kukkisi ja kasveistasi huolehtiminen on yksi rauhallisimmista asioista, mitä voit tehdä. Sielulle on yksinkertaisesti hyvä nähdä jotain kasvavan ja itävän, ja lisäksi kukista tulee upea sisustusyksityiskohta! Jotta se olisi vielä mukavampaa, olemme Fyndiqilla koonneet paljon edullisia ruukkuja ja maljakoita, joita voit hankkia niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Ja hinnat ilahduttavat myös lompakkoasi, joten voit hemmotella itseäsi klikkaamalla kotiin useita kappaleita, kun vielä shoppailet verkkokaupassamme!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Etsitkö lisää sisustustä Meillä Fyndiqillä on verkkokaupassamme paljon kynttilälyhtyjä, maalauksia, koristetyynyjä ja muita kalusteita! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Löydä kukkasi maljakko

Et koskaan tiedä milloin joku tervehtii sinua seuraavaksi kukkakimpulla! Ja siksi on hyvä, että kotona on varastossa maljakoita, jotta voit laittaa kukat veteen ja nauttia niistä heti hankittuasi. Joskus saa kukkia, jotka vaativat suuren maljakon, kun taas muut kukkakimput sopivat paremmin pieniin maljakoihin. Ja joskus haluat jotain erilaista, kuten kiinalaisen maljakon. Siksi on onni, että meillä Fyndiqillä on laaja ja monipuolinen valikoima, joten voit ostaa kaiken mitä kukkasiisi tarvitset!