Asiakaspalvelu

Suitsukkeet

1 562 Edullisia ostoksia

Suitsuke antaa sinulle ihanan tuoksun ja tunteen kotona. Meillä on kaikki mitä tarvitset halvalla hinnalla


Suodata

Siivoa ympäristö ja levitä tuoksua

Tuoksuvan kodin haluaville sopivat tuoksuöljy, tuoksukynttilät tai tuoksupussit. Jos toisaalta haluat siivota ympäristön ja poistaa negatiiviset energiat samalla kun saat tuoksuvan kodin, sinun kannattaa panostaa suitsukkeisiin. Fyndiqille olemme koonneet suuren valikoiman halpoja suitsukkeita erilaisissa upeissa ja hyödyllisissä tuoksuissa, kuten salvia, myski ja laventeli! Valitse suitsukkeita neulepuikkojen tai kartioiden muodossa! Kiire löytää

Vinkkejä onnistuneeseen hankintaan

Tartu tilaisuuteen etsiä lisää upeita löytöjä kotiin, kun olet vielä täällä meillä. Maksat aina saman toimituskulut riippumatta siitä, ostatko yhden vai useamman tuotteen! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Suosittuja suitsukkeita eri puolilta maailmaa

Suitsukkeissa on siistiä se, että sitä on käytetty monissa, monissa luomaan mukavuutta ja rauhallisuutta huoneeseen. Yksi kaikkien aikojen suosituimmista suitsukeista on intialainen Nag Champa, jonka löydät täältä meiltä. Toinen maailmankuulu suitsuke on Stamford Hex -suitsuke, joka on erittäin korkealaatuinen ja jota on saatavana useissa eri tuoksuissa. Nämä suitsukkeet luovat aistillisen ja ylellisen tunnelman! Suomin suosituin suitsuke on kuitenkin Spiritual Skyn ​​luonnollisen tuoksuinen suitsuke, joka on valmistettu sheesham-puusta!