Asiakaspalvelu

Vakuumipussit

2 430 Edullisia ostoksia

Suodata

Tyhjiöpussit useassa eri koossa

Fyndiqista löydät laajan valikoiman tyhjiöpusseja. Täältä löydät tyhjiöpusseja useassa eri koossa. Riippumatta siitä, haluatko säilyttää talvitakkisi vai suuret peitot, meillä on tarvitsemasi tyhjiöpussit.

Älykkäät imupussit parempaan säilytykseen

Jos etsit älykkäitä tyhjiöpusseja, jotka helpottavat säilytystäsi, löydät ne tässä. Meillä on laaja valikoima tyhjiöpusseja useissa eri kokoisissa ja malleissa. Meillä on tietysti pienempiä pusseja vaatteillesi, mutta myös todella isoja pusseja peittojen ja tyynyjen säilytykseen. Kun säilytät vaatteesi tyhjiöpusseissa, teet tilaa muille tavaroille vaatekaapissasi. Lisäksi suojaat vaatteet sekä lialta että pölyltä. Pölynimuripussimme ovat helppokäyttöisiä, laitat pussin venttiilin pölynimurin suutinta vasten ja imet pois kaiken ylimääräisen ilman. Voit käyttää tyhjiöpussia useita kertoja. Meiltä löydät laukkuja useita eri kokoja ja malleja. Jos sinulla on suuri säilytystarve, osta useita erikokoisia tyhjiöpusseja.

Tyhjiöpussit matkalaukussa

Toinen vinkki on pakata vaatteet matkalle tyhjiöpusseihin, tietysti säästät tilaa ja sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että vaatteet kastuvat näissä vedenpitävissä pusseissa. Älä kuitenkaan unohda tarkistaa ennen lähtöä, että sinulla on käytettävissäsi pölynimuri ennen kuin lähdet takaisin kotiin. Muuten sinulla on varmasti vaikeuksia saada pakkaus matkalaukkuun.

Isot imupussit juhlavaatteille

Fyndiqista löydät tyhjiöpusseja useissa eri kokoisissa ja malleissa. Jos sinulla on pukuja ja mekkoja, jotka haluat säilyttää ilman, että ne pilaantuvat, voit käyttää tyhjiöpussia. Meillä on tyhjiöpusseja, joissa on tilaa ripustimille, ripusta juhlavaatteet ripustimeen ja vedä imupussin päälle. Tällä tavalla suojaat vaatteet pölyltä ja lialta ja säästät tilaa myös vaatekaapissa. Jos sinulla on vaatteita, jotka aiot ripustaa ullakolle tai varastotilaan, suojaat vaatteet lialta, hajuilta ja kosteudelta käyttämällä tyhjiöpussejamme. Meillä voit tehdä ostoksia turvallisesti edulliseen hintaan. Meillä on myös ilmainen toimitus ja nopeat toimitukset.