Asiakaspalvelu
AloitussivuKampanjat
Äitienpäivälahjat-ja ideat 2024 🌸 - Osta verkosta

Äitienpäivä 2024 on nurkan takana, ethän ole unohtanut lahjaa?

Rentoudu, verkossa meillä Fyndiqissä on paljon lahjaideoita. Olemme koonneet yhteen paikkaan rakastavia, harkittuja ja hauskoja äitienpäivälahjoja. Mutta tiedätkö mikä on parasta? Kun teet ostoksia meillä, voit aina luottaa siihen, että löydät edullisia äitienpäivälahjoja. Tässä on vinkkejä useisiin erilaisiin lahjoihin ja täältä voit navigoida useisiin eri tuotekategorioihin - kaikki mitä tarvitset hemmotellaksesi äitiä hieman ylimääräisellä äitienpäivälahjalla joka sopii hänen makuunsa!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen! Ethän unohda isää? Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina ja täällä Fyndiqissä on tietysti erillinen osio isänpäivälahjoille! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Edullinen äitienpäivälahja löytyy täältä! Mistä äitisi pitää? Jos hän tykkää vastaanottaa paljon lahjoja, siinä tapauksessa on hyvä käydä kurkkaamassa osiostamme, jossa on jopa 100 lahjavinkkiä. Siellä on varmasti paljon hauskaa ostettavaa. Olemme myös keränneet vinkkejä, kuinka voit tehdä klassisista lahjoista lämpimämpiä korvaamalla ne meiltä löytyvillä moderneilla versioilla. Muista, että ajatus on tärkein, joten valitse jotain, jota tiedät äitisi arvostavan. Mitä vielä odotat? Muista hemmotella äitiä heti ja hanki hänelle kaikki äitienpäivälahjat, jotka voit lisätä ostoskoriisi!

Näin Fyndiq toimii:Fyndiq on koonnut kaikki löydöt verkossa saman katon alle. Täältä löydät tuotteita useista tuhansista eri liikkeistä eri puolilta Ruotsia. Jos tilaat useamman kuin yhden tuotteen, on hyvä mahdollisuus, että ne lähetetään eri liikkeistä ja toimitetaan siten useissa eri pakkauksissa. Mutta riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilaat, toimitus on aina halpa.

Tavallisia kysymyksiä äitienpäivästä

Milloin on äitienpäivä 2024?

Suomessa äitienpäivää vietetään 12.5.

Kuka esitteli äitienpäivän?

Mother's day, tai äitienpäivä, kuten me sanomme Suomessa, käynnisti Yhdysvalloissa jo vuonna 1905 opettaja nimeltä Anna Jarvis kunnioittaakseen äitinsä muistoa. Tämä levisi ja vuonna 1914 siitä tuli yleinen vapaapäivä maassa.

Kauan äitienpäivää on vietetty Suomessa?

Äitienpäivää vietettiin Suomessa ensimmäisen kerran 7. heinäkuuta 1918

Miten äitienpäivää vietetään?

Aikaisemmin lippu nostettiin salkoon ja äiti sai "vapaata" kotitöistä. Lapset järjestivät aamiaisen ja illalla oli vähän juhlallisempaa. Viime vuosina tämä on ollut kaupallisempi loma, jossa osoitat arvostusta äitiäsi kohtaan, usein äitienpäivälahjan ja -tervehdyksen kera.

Mitä voin ostaa äitienpäivälahjaksi?

Tavallisia lahjoja äidille ovat:

Korut

  • Asusteet

  • Hierontatuotteet

  • Elämyksiä

  • Kirjoja

  • Illallinen