Kotelot ja Laukut

958 Edullisia ostoksia

Pidä tietokoneesi tyylikäs ja turvallinen kannettavalla tietokoneella! Meillä Fyndiqissa löydät laajan valikoiman halpoja kannettavia tietokoneita ja tietokonekuoria eri väreistä ja materiaaleista. Löydä tuhansien eri tietokonesuojauksen joukosta todella alhaisella hinnalla!


Osta halpoja kannettavan tietokoneen laukkuja & tietokonekotelo verkossa

Kannettavan tietokoneen kotelo on kannettavan tietokoneen suoja, joka suojaa naarmuilta ja iskuilta matkoilla ja sen tulee kuljettaa tietokonetta mukanasi joko laukussa tai repussa. Kun tietokone ei ole käytössä, se voi olla myös tietokoneen laukussa lian ja pölyn välttämiseksi. Mac. Meillä on suojaus monilta tunnetuilta merkeiltä, ​​kuten Deltaco, GadgetMe, Golla, Trust ja vidaXL, joten sinun tarvitsee vain valita tuhansista tyylikkäistä ja edullisista tietokonesuojaimista!

Minkä kokoinen tietokonekotelo kannattaa valitä

Eniten Kun ostat kannettavan tietokoneen laukun tai kotelon, on tärkeää, että valitset sellaisen, joka on samankokoinen kuin tietokone. Tietokoneen koko mitataan tuumina ja yleisimmät kannettavat tietokoneet ovat 10-17 tuuman välillä. Jos sinulla on kannettava tietokone, joka on esimerkiksi 13 tuumaa, tietokoneen kotelon tai tietokoneen kotelon tulee olla tämän kokoinen parhaan istuvuuden ja optimaalisen suojan takaamiseksi. Sama pätee tietysti, kun ostat tietokoneen kotelon.

Mitä eroa on kannettavan tietokoneen kotelon ja tietokoneen kotelon välillä?

Suurin ero tietokoneen kotelon ja tietokoneen kotelon välillä on se, kuinka käytät niitä kannettavan tietokoneen suojaamiseen. Tietokonekotelo on kannettavan tietokoneen kannen tyyppi, jota sinun ei tarvitse irrottaa tietokoneesta, ja kotelo on asia, johon tietokone asetetaan kuljetuksen aikana. Sama pätee tietokonelaukkuun. Tässä on usein sekä kahvat että olkahihnat, ja se on varustettu suojaseinillä, jotka estävät iskuja vahingoittamasta tietokonettasi.