Asiakaspalvelu

Peruukit

5 064 edullisia ostoksia


Suodata

Muuta identiteettiä peruukin kanssa

Onko arki tylsää ja harmaatä Haluatko kokeilla elämää muiden tavoin jonkin aikaä Älä anna minkään estää sinua ja pakene todellisuutta mukavalla peruukilla! Tarjollamme on paljon värejä ja pituuksia, ja haluat sitten olla kihara blondi tai saada Elviksen tervetulosivu, olet tullut oikeaan paikkaan. Napsauta kotiin kaikki haluamasi peruukit murehtimatta kustannuksista, koska täällä on halpaa tehdä ostoksia - ja naamiaisasu on vain napin painalluksen päässä!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Halloween-asuihin ei voi mitään vain, kun se on peitetty. Jos haluat pukeutua tavalliseen perjantaihin, tämä on ehdottomasti oikea tapa tehdä! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Löydä paras asusi

Naamiaisten suhteen monet ihmiset luultavasti tuntevat paniikkia hiipivän, ja hyvien juhlien odottamisen sijaan on ahdistusta siitä, mitä pukeutua. Ja on ymmärrettävää, että hyvän ja halvan puvun löytäminen ei ole helpoin asia. Lomakohde voi kuitenkin olla hiuksiin sijoittamista, sillä peruukilla on helppo pukeutua ja oikeat hiukset valitsemalla voi tulla kaikkea Pocahontaksesta pieneen merenneitoon. Tule inspiroitumaan, löydät varmasti jotain mistä pidät.