Asiakaspalvelu

Vikakoodin lukulaite

2 445 edullisia ostoksia

Jos etsit virhekoodin lukijoita tai muita autosi diagnoosityökaluja, olet tullut oikeaan paikkaan. Täältä löydät erilaisia ​​malleja, jotka sopivat useimpiin autobrändeihin.


    Virhekoodinlukija useimmille automerkeille

    Kun huomaat, että autossa on jotain vialla, voit käyttää virhekoodinlukijaa tai diagnostiikkatyökalua selvittääksesi, mitä tapahtui, hakemalla virhekoodit auton tietokoneelta. Virhekoodinlukija on kytketty OBD-liitännän kautta ja voi antaa sinulle tietoa virheen tai virheiden sijainnista. Fyndiqista löydät useita erilaisia ​​OBD-lukijoita ja muita diagnostiikkatyökaluja auton vianmääritykseen itse. Useimmat lukijat sopivat useisiin eri automerkkeihin (Volvo, Ford, BMW, Mercedes, Kia, Seat – nimeä se!) Joten lue eri tuotekuvaukset, jotta näet sopiiko annettu tuote juuri sinun automalliisi.

    ODB-lukijan käyttäminen

    OBD- tai OBD2-lukija toimii lähes kaikissa automalleissa ja antaa tietoa mahdollisista vioista, kun kytket vianmäärityksen kojelaudan alla olevaan OBD2-liitäntään. Sinua pyydetään antamaan tietoja ajoneuvostasi ja sitten vain etsimään tiettyjä koodeja. Nämä koodit ovat joskus saatavilla jo hieman kalliimmissa malleissa, mutta muuten yleisimmät virhekoodit löytyvät netistä. OBD-lukijan käyttäminen on suhteellisen yksinkertaista, mutta onko aika jättää auto korjaamoon vai ei, riippuu siitä, kuinka luottavainen tunnet ongelman korjaamisen itse.