Asiakaspalvelu

Kammat

7 656 edullisia ostoksia


Suodata

Osta halpa kampa verkosta Fyndiqista

Tyylikäs kampaus vaatii oikeat työkalut ja tuotteet, mikä tarkoittaa, että sinun ei pidä unohtaa tärkeintä, mitä arsenaalissasi voi olla: nimittäin kampaasi. Ja halvat kammat ovat juuri sitä, mitä löydät täältä tästä kategoriasta meidän Fyndiqissa! Entä esimerkiksi tuppauskampa päiviksi, kun haluat kunnollisen volyymin ja ehkä kampan irrotukseen? Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä halpa kampa, joka sopii sinulle ja hiuksillesi parhaiten!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Hiuslakka, vaha ja muut hyvät hiustuotteet ovat myös saatavilla meiltä Fyndiqista - ja Muista, että toimituskulut ovat samat riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta ostat! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Jokainen tarvitsee joskus kampaa

Meillä kaikilla on päiviä, jolloin hiukset ovat enemmän tai vähemmän pakkomielteisiä, ja mitä me sitten käytämme? Aivan, oikea kampa. Ja täällä meillä Fyndiqillä on sekä harvaa että tiheää kampaa, joista valita parhaat tulokset! Entä esimerkiksi Macadamia Natural Oil Healing Oil Infused Comb, joka suoristaa hiukset samalla kun hoitaa hiuksia öljyllä jättämättä rasvaisia ​​jälkiä? Tai ehkä haluat kamman laukussasi? Tutustu sitten lähemmin muiden tunnettujen merkkien kokoontaitettaviin kampaihimme!