Asiakaspalvelu

Sormukset

10 920 Edullisia ostoksia

Sormuksia on pidetty jo pitkään, niin kihlasormuksia kuin sormuksia, joissa on ainutlaatuisia muotoja ja kuvioita. Nykyään on hyvin suosittua käyttää useita sormuksia samanaikaisesti, ja useiden sormusten käyttäminen antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista tyyliäsi ja yhdistellä niitä haluamallasi tavalla. Fyndiqissa on laaja valikoima tyylikkäitä sormuksia todella hyvään hintaan.


Suodata

Sormesi on osunut oikeaan! Täällä on edullisia sormuksia juuri sinulle

Jos olet etsimässä edullisia sormuksia, olet tullut oikeaan paikkaan! Täältä löydät eri malliset ja kaikista mahdollisista materiaaleista valmistetut sormukset todella halvoilla hinnoilla. Voit ostaa niin kihlasormuksia kuin siistejä tuplasormuksiakin. Tule ostoksille nyt, ja saat sormesi kimaltamaan ja säteilemään!

Tarkista, että sormus on oikean kokoinen

Kun ostat sormuksia netistä, on tärkeää huomioida sormuksen koko, jotta se istuu hyvin sormeesi. Tarkista siis sormuksen halkaisija ja sisäpuolen ympärysmitta. Useimmissa ilmoituksissa mainitaan koko, joka ilmaistaan millimetreissä. Sormus ei saa olla liian tiukka, jolloin sitä on epämukava pitää tai vaikeaa saada irti sormesta, mutta se ei myöskään saa olla niin suuri, että se on vaarassa pudota sormestasi.

Jos ostoksesi ei jostakin syystä onnistunut, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua palauttamaan tuotteen tai reklamoimaan Fyndiq-ostoksesi!

Inspiroidu ja osta nyt

Sormukset ovat pieni yksityiskohta, joka voi tehdä suuren vaikutuksen. Kauniisti koristellut kädet antavat miellyttävän vaikutelman. Voit täydentää tyyliäsi tai korostaa muiden korujen vaikutusta laittamalla sormiisi jotakin persoonallista tai silmäänpistävää. Fyndiqiltä löydät kauniita sormuksia niin arkeen kuin juhlaan. Pieniä tai suuria, yksinkertaisia tai värikkäitä — meillä on jotakin kaikkiin tyyleihin. Siihen todella erityiseen tilanteeseen löydät kauniita ja edullisia kihlasormuksia. Vinkiksi vielä, että kannattaa valita yhteensopivat kihla- ja vihkisormukset!