Skinit

4 Edullisia ostoksia

iPhone kuori hiilikuitua

Se kuulostaa melkein supersankarilta, eikä se itse asiassa ole kovin kaukana totuudesta! Entä, saatat ihmetellä? iPhonen kuoret puuta, hiilikuitua ja iPhonen kultaa suojaavat kännykkääsi naarmuilta ja lialta, vaikka niitä on upeissa väreissä ja kuvioissa! Loistava valinta sinulle, joka etsit hauskempaa näytönsuojaa ja pienempää varianttia iPhone 4 -kuoresta, onko se varmasti upeä Kiire tinkimään, täällä Fyndiqissa nämä näytönsuojat ovat myös hieman halvempia kuin tavallisesti!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Meillä on paljon halpoja iPhone-kuoria, tarkista vain, että napsautat oikeaa mallia. , täältä voit ostaa tietoja iPhone 4:stä ja iPhone 4s:stä! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Aina hauskaa ostaa iPhone-tarvikkeita

Et todellakaan ole yksin matkapuhelimesi rakastamisen kanssa, mutta jos sinulla on ilo omistaa vain yksi iPhone, tunteet ovat luultavasti hieman vahvemmat. Ehkäpä luulet, että tavalliset kännykkäkuoret ovat hieman liian kömpelöitä ja piilottavat kännykkäsi? Silloin iPhone-skinit ovat paras valinta sinulle, valitsetpa sitten hauskan iSticky Skin -kasetin tai hieman hienomman Skin with butterfly -kasetin. Näissä Applen älypuhelimissa on jotain erityistä, ja tietysti haluat parhaan puhelimesi olevan sekä tyylikäs että turvallinen, mitä se tulee olemaan, jos ostat skinit täältä meiltä Fyndiqista.