Asiakaspalvelu

Lisävarusteet

28 280 edullisia ostoksia


Suodata

Löydä älykellon lisävarusteet verkosta

Viime aikoina yhä useammat ovat hankkineet itselleen ns. älykellon. Se ei ole mikään ihme, sillä älykellot ovat nykyään laadukkaita ja hyödyllisiä. Älykellot ovat kuin pieniä käteen kiinnitettäviä tietokoneita. Jotta älykellosta saisi kaiken hyödyn irti, tarvitaan lisävarusteita, kuten rannekkeita ja latureita. Olemme koonneet tänne Fyndiqille suuren valikoiman edullisia älykellon lisävarusteita, jotta asiakkaamme voisivat käyttää älykellojaan mahdollisimman monipuolisesti. Kiirehdi tekemään löytöjä!

Vinkkejä onnistuneisiin ostoksiin

Ole tarkkana ja valitse juuri omistamallesi älykellolle tarkoitetut lisävarusteet. Esimerkiksi Sony Smartwatchin laturi ei sovi Apple Watch -älykellolle! Jos sinulla on jotain kysyttävää tilauksestasi tai haluat reklamoida, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun. Autamme mielellämme asian hoitamisessa.

Jotta kello jaksaisi tikittää

Älykello ei toimi samalla mekaniikalla kuin tavallinen kello, vaan se muistuttaa enemmän älypuhelinta. Siksi sitä pitää silloin tällöin ladata, jotta se jaksaa toimia. Laturi on siis välttämätön kaikille älykellon omistajille. Lataaminen tapahtuu joko USB-laturin tai tietokoneen USB-portin kautta. Toinen välttämätön hankinta on ranneke, jolla älykello kiinnitetään omistajansa käteen. Löydät täältä esimerkiksi nahkaisia rannekkeita, mutta myös monia muita tyylikkäistä ja kestävistä materiaaleista valmistettuja rannekkeita.