Asiakaspalvelu

Sijauspatjat

584 edullisia ostoksia


Suodata

Lisämukavuutta sänkypatjalla

Joskus mukava sänky ja hyvä patja eivät välttämättä riitä tarjoamaan haluamaasi mukavuutta nukkumaan mennessäsi. Silloin voi olla tarpeellista tai vain erittäin mukavaa investoida sänkypatjaan, jonka voit laittaa patjan päälle lisäämään mukavuutta. Koska sinun ei itse asiassa tarvitse ostaa upouutta sänkyä tai patjaa. Hyvä patja voi riittää hyvin ja hyvin! Täällä Fyndiqissa olemme koonneet suuren valikoiman halpoja sänkypatjoja eri kokoisina ja paksuisina ostoksille. Valitse sänkypatjoista muun muassa Tempurilta ja monilta muilta tunnetuilta merkeiltä - tervetuloa löydöille!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Muista, että saatat joutua mittaamaan sänkysi, jotta näet, mikä patja sopii sinulle. Jos ostat liian suuren tai pienen patjan, se ei sovi sänkyyn eikä se ole erityisen mukava tai mukava. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Sänkypatjat eri materiaaleista

Tältä sivulta löydät muun muassa Tempurin sänkypatjat. Nämä patjat on täytetty erityisellä Tempur-materiaalilla, joka muotoutuu kehon mukaan ja parantaa merkittävästi mukavuutta ja yöunta. Tarjolla on myös Royal Luxuryn patjoja, jotka on täytetty laadukkaalla puuvillalla ja jouhilla. Tämä tarjoaa ylellistä nukkumismukavuutta pehmeällä, mukautuvalla ja joustavalla tavalla, mikä on suoraan sanottuna ylivoimaista!