Asiakaspalvelu
AloitussivuKampanjat
Black Friday 2023 - Valikoidut tuotteet Black Fridaylle

Black Friday 2023

Vuoden kaikista suurin ostotapahtuma lähestyy suurin harppauksin. Black Friday 2023 osuu perjantaille 25. marraskuuta ja täällä Fyndiqillä meillä on aina alhaiset hinnat.

Valitut kategoriat

Katso koko Black Week valikoimamme

Fyndiqn Black Friday 2023 – Löydä paljon edulliseen hintaan!

Black Fridayna ja Black Week 2023 Fyndiqlla saat todella hyviä tarjouksia puhelinkuorista, parfyymeista, leluista, kuulokkeista, sisustuksesta, työkaluista ja paljosta muusta. Olemme Ruotsin johtava alusta edullisten tuotteiden osalta verkossa. Etsitpä sitten aikaisia joululahjoja, tekniikkaa, vitsituotteita tai leluja, Fyndiq on paikka tehdä löytöjä Black Friday 2023 aikana.

Miksi valita Fyndiq Black Friday 2023?

Suurin valikoima Ruotsissa monipuolisissa kategorioissa. Jo kilpailukykyiset hinnat laskevat entisestään. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan – löytöjä ympäri vuoden. Osta turvallisesti hyvillä takuilla ja palautusehdoilla. Asiakaspalvelu valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi.

Black Friday 2023

Historiallisesti Black Friday on ollut amerikkalainen perinne, mutta se on nopeasti tullut tärkeäksi ostospäiväksi myös Ruotsissa. Kasvavan online-ostosten trendin myötä Fyndiq on tullut ruotsalaisten valinnaksi, erityisesti Black Fridayna. Kokemuksen ansiosta olemme valmiita tarjoamaan vielä parempia tarjouksia kuin kilpailijamme.

Osta turvallisesti Black Friday 2023

Kun ostat, varmista, että ostat luotettavista lähteistä. Fyndiqlla voit luottaa korkeaan laatuun, nopeisiin toimituksiin ja erinomaiseen asiakaspalveluun.

Fyndiqs Black Friday Tarjoukset

Vuoden suurin alennusmyynti on 24. marraskuuta. Jos olet odottanut ostavasi tiettyä tuotetta, nyt on aika tehdä se. Olemme keränneet parhaat Black Friday -tarjoukset useista eri liikkeistä Ruotsissa yhden katon alle - Fyndiq.

Kauneus ja terveys

Fyndiqissa voit helposti löytää kauneustuotteita, jotka sopivat jokaiselle yksilölle. Monet asiakkaistamme etsivät hajuvesiä, jotka heijastavat heidän persoonallisuuttaan tai luovat tietyn tunnetilan. Niille, jotka haluavat hoitaa kynsiään kotona, on laaja valikoima tuotteita, kynsilakoista koristeisiin, joten voit saavuttaa salonkimaisen lopputuloksen. Tekoripset, hillityistä dramaattisiin tyyleihin, ovat myös nousseet suosioon, erityisesti koska ne korostavat silmiä näyttävästi. Eikä sovi unohtaa, TikTokin viimeisimmät kauneustrendit ovat myös vaikuttaneet valikoimaamme, joten jos etsit uusinta kauneudessa, meillä on mitä tarvitset!

Urheilu ja vapaa-aika

Aktiiviset asiakkaat arvostavat urheilu- ja vapaa-ajan valikoimaamme. Vesipullot, jotka ovat välttämättömiä kaikille, jotka harjoittelevat tai haluavat pysyä hydratoituneina, ovat saatavilla monissa malleissa ja väreissä. Heijastinliivit varmistavat, että näyt selvästi illalla kävellessäsi tai juostessasi, kun taas harjoitusvälineet auttavat sinua rakentamaan voimaa ja joustavuutta kotona.

Asusteet

Yksityiskohdat tekevät suuren eron. Kortinpidikkeet ja lompakot eivät vain auta järjestämään korttejasi ja rahojasi, vaan ne voivat myös olla tyylikkäitä asusteita. Korut, olivatpa ne hillittyjä tai huomiotaherättäviä, lisäävät erityisen kosketuksen jokaiseen asuun. Kenkien ystäville on joukko kenkänauhoja ja kenkätarvikkeita, jotka tekevät jokaisesta kenkäparista ainutlaatuisen. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, avaimenperät, jotka eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös näyttävät persoonallisuutesi pilkahduksen.

Koti

Koti on siellä, missä sydän on, ja Fyndiqin kotivalikoiman avulla voit lisätä henkilökohtaisen kosketuksen jokaiseen huoneeseen. Laattakoristeet voivat muuttaa yksinkertaisen keittiön tai kylpyhuoneen suunnittelijan unelmaksi. Sisustustuotteet minimalistisista ylellisiin tyyleihin ovat saatavilla joka makuun. Ja tietenkin, ruoan ystäville, tarjoamme kaiken keittiövälineistä tyylikkääseen tarjoiluun. Täydennä oikealla valaistuksella luodaksesi täydellisen tunnelman.

Lelut

Lasten ilo on vertaansa vailla, ja leluvalikoimamme avulla he varmasti nauravat. Pehmolelut, kuten Squishmallow, tarjoavat lohtua ja seuraa, kun taas koululaukut varmistavat, että lapset kantavat koulukirjansa tyylillä. Rakennuspalikat antavat mielikuvituksen virrata ja palapelit haastavat sekä pienet että suuret aivot.

Mobiililisävarusteet

Tekniikan ystävät, katsokaa tänne! iPhone 15:n lanseerauksen myötä olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota latureita ja muita lisävarusteita uusimpaan malliin. Suojele laitettasi tyylikkäillä puhelinkoteloilla tai käytännöllisillä suojakoteloilla ja täydennä kuulokkeilla parhaan äänikokemuksen saamiseksi.

Näin se toimii

Osta sadoista kaupoista poistumatta Fyndiqista. Huomaa, että eri tuotteet voivat tulla eri kaupoista, mikä voi johtaa erilliseen toimitukseen. Mutta riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta ostat, saat aina edullisen toimituksen.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia Black Fridaystä

Mikä on Black Friday?

Black Friday, tai "Musta perjantai" kuten jotkut sanovat Suomessa, alkoi Yhdysvalloissa käynnistääkseen joulumyynnin juuri Thanksgivingin jälkeen marraskuun lopussa. Aluksi tarjottiin vain ainutlaatuisia diilejä, kampanjoita ja tarjouksia kyseisenä perjantaina, siitä lähtien kun kauppa avattiin kunnes se suljettiin. Nykyään alennusmyynti kestää pidempään kuin 24 tuntia, ja siksi tämä vuodenaika on tullut tunnetuksi nimellä Black Friday Weekend tai jopa Black Week. Thanksgivingia vietetään aina syyskuun neljäntenä torstaina, ja vastauksena siihen Black Friday on aina marraskuun viimeinen perjantai. Tänä vuonna Musta perjantai on siis 24. marraskuuta.

Milloin Black Friday tuli Suomeen?

Nykyään Black Fridayta juhlitaan joka nurkassa maailmaa - ja tietenkin alennusmyynti on löytänyt tiensä meille Fyndiqiin jo useita vuosia sitten! Verkossa tarjotaan diilejä ja alennettuja hintoja valikoiduista tuotteista, ja pyrkimyksemme on olla se itsestään selvä paikka aloittaa!

Kuinka kauan Black Friday kestää?

Perinteisesti Black Friday oli rajoitettu vain yhteen päivään, eli 24 tuntia yhteensä. Nykyään yhä useammat fyysiset ja verkkokaupat ovat päättäneet pidentää alennusmyyntiään, mikä tarkoittaa, että voit ostaa hienoja Black Friday -tuotteita ilman sitä ostostressiä ja kiirettä, joka oli aiemmin, kun alennusmyynti oli uusi. Sama pätee täällä meillä Fyndiqissa. Black Friday -alennusmyyntimme, jossa on erityisesti valittuja Black Friday -tuotteita, alkaa jo maanantaina ja jatkuu aina Cyber Mondayhin asti.

Mikä sitten on Cyber Monday?

Kun Black Friday oli uusi ilmiö, konsepti keskittyi alennuksiin fyysisissä kaupoissa. Elektroniikkaa myyvät verkkokauppiaat päättivät luoda oman alennuspäivänsä, joka osuu maanantaihin Black Friday -viikonlopun jälkeen. Tämä alennusmyynti sai nimekseen Cyber Monday ja on eräänlainen vastareaktio kauppojen alennusmyynnille. Nykyään nämä kaksi alennusmyyntiä ovat kuitenkin sulautuneet yhteen, koska tuotteita myydään alennuksella paljon pidempään kuin vain perjantain ajan. Ja toki jälkiä alennusmaanantaista on edelleen olemassa, sillä jotkut elektroniikkaketjut valitsevat edelleen julistaa ainutlaatuisia alennustarjouksia verkkokaupoissaan tänä päivänä, ilman että ne vastaavat hinnanalennusta fyysisissä kaupoissaan.

Haluan tehdä enemmän löytöjä, miten se onnistuu?

Tämän alennusmyynnin parasta on, että se on laajennettu Black Weekiksi. Koko marraskuun viimeinen viikko löydät alhaiset hinnat meiltä, joten älä epäröi tehdä löytöjä tuotteista kuten matkapuhelintarvikkeista, asusteista, vaatteista, meikeistä ja paljon muusta.