Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

AloitussivuKampanjat
Black Friday 2023 - Black Friday-tarjoukset

Black Friday 2023

Vuoden kaikista suurin ostotapahtuma lähestyy suurin harppauksin. Black Friday 2023 osuu perjantaille 25. marraskuuta ja täällä Fyndiqillä meillä on aina alhaiset hinnat.

Tarkastele eniten myytyjä tuotteitamme täällä!

Fyndiqin Black Friday 2023

Fyndiq eroaa kilpailijoistaan monella eri tavalla. Lähes kaikille muille yhtiöille on Black Friday 2023 kaltainen tapahtuma sellainen, joka eroaa heidän tavallisesta tominnastaan. Niin kutsutusti se on keidas täysihintaisen aavikon keskellä joka tapahtuu kerran vuodessa. Black Friday 2023 ohella voidaan myös tarjota alennushintoja muutaman kerran vuodessa, mutta siinä se sitten olikin. Kuten sanottu, meillä tämä toimii eri tavalla. Fyndiqin koko ajatus perustuu juuri kilpailukykyisiin hintoihin. Meillä voit tehdä löytöjä vuoden ympäri sellaiseen hintaan, joita kilpailijamme eivät voi tarjota.

Tavallisia kysymyksiä Black Friday-tapahtumaan liittyen

  • Mikä on Black Friday?
    Black Friday alkoi Yhdysvalloissa jotta jouluostokset saadaan alulle sopivasti Kiitospäivän jälkeen marraskuun lopussa. Alussa tarjottiin vain erityistarjouksia tänä perjantaina, siitä kun liike aukesi siihen että he sulkivat ovensa. Nykyään alennukset ovat käynnissä kauemmin kuin 24 tuntia ja tämän takia tämä aika vuodesta tunnetaan nimellä Black Friday Weekend tai jopa Black Week. Kiitospäivää vietetään aina syyskuun neljäntenä torstaina, ja sen takia Black Friday on aina marraskuun viimeisenä perjantaina. Tänä vuonna Black Friday on perjantaina 25. marraskuuta.
  • Kauan Black Friday kestää?
    Perinteisesti Black Friday on aikarajoitettu olemaan voimassa ainoaan yhden päivän, eli 24 tuntia. Nykyään yhä useammat fyysiset-ja nettikaupat ovat päättäneet pidentää alennusmyyntiä, joka tarkoittaa sitä että voit ostaa kotiin upeita Black Friday-tuotteita ilman ostostressiä-ja yllytystä joka tapahtui helposti kun alennukset olivat uusi juttu.