Asiakaspalvelu

Kuoret & suojat

3 339 Edullisia ostoksia

Suodata

Pelitarvikkeet

Jokainen, joka omistaa erilaisia ​​pelejä ja pelituotteita, saattaa tarvita tiettyjä lisävarusteita tavaroiden seuraamiseen. Kotelot ja muut kotelot ovat täydellinen vaihtoehto pelien ja konsolien säilytykseen ja suojaamiseen. Täältä löydät paljon lisävarusteita, jotka täyttävät tämän tehtävän.

Nintendo Switch -kotelot

Meillä Fyndiqilla on monia erilaisia ​​Nintendo Switchille tarkoitettuja kuoria ja koteloita. Nämä suojukset on tehty pitämään konsolisi kuivana, puhtaana ja hyvässä kunnossa. Valittavana on useita eri versioita ja värejä. Tuotteiden materiaali on valmistettu vedenpitävästä ja iskunkestävästä materiaalista ja niin edelleen. Kannet on myös suunniteltu esteettisesti parantamaan pelikokemusta. Joissakin koteloissa on mukana pussi lisäsuojaa ja lisää säilytysvaihtoehtoja varten. Voit esimerkiksi laittaa alas pelisi ja muut Nintendollesi tarvitsemasi asiat.

Jos haluat Nintendon kestävän mahdollisimman pitkään, on tärkeää, että ylläpidät sitä asianmukaisella suojauksella ja huolella. Liiallinen huolimattomuus ja huolimattomuus voi tarkoittaa, että Nintendosi kuluu ennenaikaisesti.

Peliohjainkotelo

Jos tarvitset suojausta peliohjaimillesi, siihen on myös useita vaihtoehtoja. Valikoimasta löytyy useita silikonista valmistettuja suojakuoria, jotka parantavat pitoa ja muita ominaisuuksia, jotka parantavat pelikokemustasi. Näitä silikonisuojuksia/koteloita on useita eri malleja. Tuotteet ovat saatavilla sekä ps4 , ps5 , xboxille että xbox onelle.

Muut vastaavat lisävarusteet

On myös muita tuotteita, jotka voivat olla älykkäitä lisäyksiä pelaamiseen. Voit ostaa muun muassa pieniä silikonituotteita, jotka näyttävät melkein silikoninappeilta. Voit kiinnittää ne helposti ohjaukseen. Näiden tuotteiden ansiosta saat erittäin hyvän otteen ja tuntuvat mukavalta käsissäsi. Täälläkin voit valita useista eri vaihtoehdoista, ne on myös tehty eri motiivien avulla hieman piristääkseen asioita.

Jos haluat hankkia näytönsuojan, sinulla on myös runsaasti näytönsuojakalvoja, joista valita. Kannet ovat erittäin vahvoja, mutta samalla erittäin ohuita. Näytönsuojat varmistavat, että näyttösi pysyy naarmuuntumattomana ja halkeamien riski pienenee radikaalisti.