Xiaomi Redmi Note 9 Pro Smart View Läppäkotelo - Sininen BlueXiaomi Redmi Note 9 Pro Smart View Läppäkotelo - Sininen BlueXiaomi Redmi Note 9 Pro Smart View Läppäkotelo - Sininen Blue

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Smart View Läppäkotelo - Sininen Blue

€11,9


Arvioitu toimitus

ma, 26 syys - ti, 4 loka

1-7 työpäivää



Tuotteen kuvaus

Suojaa Xiaomi Redmi Note 9 Pro -laitteesi tällä uSync -älykotelolla. tyylikäs puhelinkotelo, jossa on interaktiivinen etupaneeli. Sen ansiosta voit hallita puhelimen perustoimintoja avaamatta kantta.

Huolellisesti kehitetty ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tämän Smart Flip -kotelon avulla voit seurata aikaa ja ilmoituksia avaamatta koteloa.


Tämä kotelo on suunniteltu erityisesti Xiaomi Redmi Note 9 Prolle ja tarjoaa täydellisen istuvuuden häiritsemättä matkapuhelimesi tärkeitä toimintoja, painikkeita tai pistorasioita.


Smart View Flip Cover suojaa laitteen etu- ja takaosaa kulumiselta, hankaukselta, halkeamilta ja muilta rasituksilta, joita matkapuhelimesi altistaa päivittäisessä käytössä.
Voidaan taittaa telineeseen, jossa on eri katselukulmat käsille, joiden avulla voit soittaa handsfree-videopuheluita, lukea tai katsella elokuvia missä tahansa kätevästi ja työskennellä missä tahansa mukavasti.

Valmistettu ohuesta, ohuesta PC: stä ja PU -nahasta. Vahvistettu suoja neljältä kulmalta, vähentää vaurioita, kun puhelin putoaa vahingossa.

Helppo pääsy kaikkiin ohjauspainikkeisiin, portteihin ja kameroihin. Ei vaikuta lataukseen ja äänen siirtoon, korkean intensiteetin signaali ei ole häiriintynyt, tukee langatonta latausta.

Ominaisuudet:

  • Katso ilmoitukset, päivämäärät, viestit jne. avaamatta koteloa
  • Antaa laitteellesi hyvän "monipuolisen" suojan kaikenlaisia vaurioita vastaan
  • Valmistettu kestävästä polyuretaanista ja keinonahasta
  • Sopii: Xiaomi Redmi Note 9 Pro
  • Merkki: uSync

Väri

Blue

Paino, gramma

70

Artikkelin numero

3d57e69e-0fe1-4764-bc03-3b42f920b7b3


Xiaomi Redmi Note 9 Pro Smart View Läppäkotelo - Sininen Blue

€11,9


Arvioitu toimitus

ma, 26 syys - ti, 4 loka

1-7 työpäivää




Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

uSync