Xiaomi POCO M3 Smart View Läppäkotelo - Musta BlackXiaomi POCO M3 Smart View Läppäkotelo - Musta BlackXiaomi POCO M3 Smart View Läppäkotelo - Musta Black

Xiaomi POCO M3 Smart View Läppäkotelo - Musta Black

€11,9


Arvioitu toimitus

ma, 3 loka - ti, 11 loka

1-7 työpäivääTuotteen kuvaus

Suojaa Xiaomi POCO M3 tällä uSync -älykotelolla. tyylikäs puhelinkotelo, jossa on interaktiivinen etupaneeli. Sen ansiosta voit hallita puhelimen perustoimintoja avaamatta kantta.

Huolellisesti kehitetty ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tämän Smart Flip -kotelon avulla voit seurata aikaa ja ilmoituksia avaamatta koteloa.


Tämä matkapuhelinkotelo on suunniteltu erityisesti Xiaomi POCO M3 -puhelimelle ja tarjoaa täydellisen istuvuuden häiritsemättä matkapuhelimesi tärkeitä toimintoja, painikkeita tai pistorasioita.


Smart View Flip Cover suojaa laitteen etu- ja takaosaa kulumiselta, hankaukselta, halkeamilta ja muilta rasituksilta, joita matkapuhelimesi altistaa päivittäisessä käytössä.
Voidaan taittaa telineeseen, jossa on eri katselukulmat käsille, joiden avulla voit soittaa handsfree-videopuheluita, lukea tai katsella elokuvia missä tahansa kätevästi ja työskennellä missä tahansa mukavasti.

Valmistettu ohuesta, ohuesta PC: stä ja PU -nahasta. Vahvistettu suoja neljältä kulmalta, vähentää vaurioita, kun puhelin putoaa vahingossa.

Helppo pääsy kaikkiin ohjauspainikkeisiin, portteihin ja kameroihin. Ei vaikuta lataukseen ja äänen siirtoon, korkean intensiteetin signaali ei ole häiriintynyt, tukee langatonta latausta.

Ominaisuudet:

  • Katso ilmoitukset, päivämäärät, viestit jne. avaamatta koteloa
  • Antaa laitteellesi hyvän "monipuolisen" suojan kaikenlaisia vaurioita vastaan
  • Valmistettu kestävästä polyuretaanista ja keinonahasta
  • Sopii: Xiaomi POCO M3
  • Merkki: uSync

Väri

Black

Paino, gramma

70

Artikkelin numero

2fca7d34-781a-4351-93bc-a588c71fe60a


Xiaomi POCO M3 Smart View Läppäkotelo - Musta Black

€11,9


Arvioitu toimitus

ma, 3 loka - ti, 11 loka

1-7 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

uSync