Xiaomi Mi 10T 5G / 10T Pro Smart View -suojakotelo - SilverXiaomi Mi 10T 5G / 10T Pro Smart View -suojakotelo - SilverXiaomi Mi 10T 5G / 10T Pro Smart View -suojakotelo - Silver

Xiaomi Mi 10T 5G / 10T Pro Smart View -suojakotelo - Silver

€11,9


Arvioitu toimitus

ma, 26 syys - ti, 4 loka

1-7 työpäivääTuotteen kuvaus

Smart Clear View -kansi on täydellinen kompromissi toiminnallisuuden ja tyylikkyyden välillä. Kannen etuosa on puoliksi läpinäkyvä peililäppä, jonka avulla voidaan esimerkiksi hallita aikaa avaamatta koko koteloa, kun taas kannen takaosa on valmistettu kestävästä PVC: stä, joka on myös päällystetty korkealaatuisella eko -nahkaa. Jalustatoiminnon avulla voit katsella kätevästi suosikkielokuviasi tai selata valokuvia. Kannet on pakattu minimalistiseen valkoiseen läpipainopakkaukseen.


Clear View -kotelo on tyylikäs kotelo, jonka avulla matkapuhelimesi ainutlaatuinen muotoilu loistaa läpi.

Älykäs selkeä näkymä: Clear View Flip Cover -sovelluksella voit tarkastella päivämäärää, kellonaikaa ja säätä näyttöikkunan kautta


- Lisävaruste tarjoaa monipuolisen suojan iskuja, pölyä ja muita päivittäisiä vaurioita vastaan.

- Metallipinnoite, joka antaa Xiaomi MI 10T 5G / 10T Pro: lle ylellisen yleisen ilmeen.

- Clear View Case on tyylikäs kotelo, jonka avulla matkapuhelimesi ainutlaatuinen muotoilu loistaa läpi.

- Täydelliset leikkaukset ja sopivat Xiaomi MI 10T 5G / 10T Pro -laitteeseesi, mikä helpottaa kaikkien älypuhelimesi toimintojen, painikkeiden ja pistorasioiden käyttöä.

- Ylellinen ja ohut muotoilu, joka korostaa Xiaomi MI 10T 5G / 10T Pro -laitteesi tyylikästä ulkoasua.

- Tätä käytännöllistä koteloa voidaan käyttää myös peilinä.

- Jalustaominaisuus: Elokuvan tai videon katsominen puhelimellasi on helpotettu kannella. Sisäänrakennettu jalusta, jonka avulla voit soittaa handsfree-videopuheluita, lukea tai katsella elokuvia missä tahansa kätevästi.

- Premium View Cover on asennettu ja kaunistaa matkapuhelimesi hetkessä.

- Tarkastele aikaa, säätä ja ilmoituksia läpinäkyvän ikkunan kautta

- Kotelossa on sisäänrakennettu jalustatoiminto yksinkertaista mukavuutta varten

- Valmistettu korkealaatuisista PC- ja TPU -materiaaleista

- Clear View -kotelo suojaa Xiaomi MI 10T 5G / 10T Pro -puhelintasi kaikilta osiltaan, ja asianmukainen kotelo suojaa laitettasi älypuhelimesi lialta, iskuilta, putoamiselta ja muilta rasituksilta.* Huomaa, että uSync Premium View -suojus on suunniteltu erityisesti Xiaomi MI 10T 5G / 10T Prolle, ei yhteensopiva muiden mallien kanssa.

Merkki: uSync

  • Clear View -kotelo on tyylikäs kotelo, jonka avulla matkapuhelimesi ainutlaatuinen muotoilu loistaa läpi. Kotelossa on sisäänrakennettu jalustatoiminto yksinkertaista mukavaa medianäyttöä varten, tämä kotelo voidaan taittaa nopeasti ja helposti telineeksi esimerkiksi elokuvien katseluun, lukemiseen ja niin edelleen.
  • Älykäs selkeä näkymä: Clear View Flip Cover -sovelluksella voit tarkastella päivämäärää, kellonaikaa ja säätä näyttöikkunan kautta. Tätä käytännöllistä koteloa voidaan käyttää myös peilinä.
  • Täydelliset leikkaukset ja sopivat älypuhelimeesi, mikä helpottaa kaikkien älypuhelimen toimintojen, painikkeiden ja pistorasioiden käyttöä.

Väri

Silver

Paino, gramma

80

Artikkelin numero

2b67d0b0-7954-48b3-872d-08acc068907f


Xiaomi Mi 10T 5G / 10T Pro Smart View -suojakotelo - Silver

€11,9


Arvioitu toimitus

ma, 26 syys - ti, 4 loka

1-7 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

uSync