Tonife - Orava - HKT2018 Punainen - Mini - Metsästysveitsi - VeitsiTonife - Orava - HKT2018 Punainen - Mini - Metsästysveitsi - VeitsiTonife - Orava - HKT2018 Punainen - Mini - Metsästysveitsi - Veitsi

€37

€34

Tonife - Orava - HKT2018 Punainen - Mini - Metsästysveitsi - Veitsi

Nopea toimituske, 18 touko - pe, 20 touko1-3 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Laadukasta Hong Kong Flyer Industrialista täällä heidän tuotemerkillään Tonife.

"Squirrel" on heidän pienin terämallinsa ... ja luultavasti yksi pienimmistä merkistä riippumatta. Laatu kuitenkin säilyy!

Tietoja lehdestä:
7Cr17MoV on teräs, jolla on yhtäläisyyksiä 440A:n kanssa. Erittäin ruosteenkestävä ja sitä käytetään usein esimerkiksi sukellusveitsissä. Terä on pudotuspistetyylinen ja siinä on pitkä ontto portti. Siten se on hyvä myös leikkaamiseen huolimatta suhteellisen leveästä selästä pieneksi veitseksi. pohjassa oleva pistorasia veitsen teroitusta varten on hieno yksityiskohta.

Tietoja kahvasta:

Erittäin hyvin tehty kahva paksuista kerroksista g10. Hyvin muotoiltu ja istuu hyvin käteen. Pieni suojus suojaa kättä tarpeettomasti nousemasta terän päälle. Kädensijan alaosassa reikä siimaan. Mukava pienestä koostaan huolimatta. sopii kahdelle sormelle, joten parempaa pitoa varten saalissiima voi olla hyvä lisä.

Kokonaisvaikutelma:

Todennäköisesti pienin vielä käytännöllinen kiinteäteräinen veitsi, jonka olemme nähneet. Laadukas ja hyvin sommiteltu. Sopii niille, jotka haluavat kiinteäteräisen veitsen, kuten edc:n, lisäveitseksi kaulan ympärille tai niille, jotka haluavat vain hyvin pienen veitsen, mutta haluavat silti täyspihdit.

Tämän mukana tulee muotoiltu emätin ja kaulakoru.

Kokonaispituus: 12 cm

Lehden pituus: 4,6 cm

Terä teräs: 7Cr17MoV

Terän paksuus: 3 mm

Kahva: g10 / ss

Kiinnitys: muotoiltu tuppi / kaulakoru

Paino: 39 grammaa

Paino, gramma

40

Artikkelin numero

c4fbe306-bb2a-4577-9283-6e77f09d65b0