TIK -TOK Ryggsäck - vattentät skolväska med USB and Hörlursuttag GreyTIK -TOK Ryggsäck - vattentät skolväska med USB and Hörlursuttag GreyTIK -TOK Ryggsäck - vattentät skolväska med USB and Hörlursuttag Grey

TIK -TOK Ryggsäck - vattentät skolväska med USB and Hörlursuttag Grey

€38,49


Arvioitu toimitus

ke, 5 loka - pe, 7 loka

8-10 työpäivääTuotteen kuvaus

Viileä TIK-TOK-koululaukku pistorasialla matkapuhelimen lataamiseen. Repussa on säädettävät ja pehmustetut olkahihnat, jotka istuvat mukavasti ja mukavasti pitkän ja aktiivisen koulupäivän aikana. Lisäksi on USB -portti matkapuhelimen lataamiseen (virtapankki ei sisälly toimitukseen).

Erittäin kestävä TIK-TOK-reppu, joka on valmistettu vettä hylkivästä materiaalista ja kestää kovia otteita. Kaksisuuntainen vetoketju helpottaa käyttöä. Koululaukussa on tarpeeksi tilaa A4 -lohkojen, kännykän, tabletin, lompakon ja muiden kouluun ja koulutukseen tai retkille ja matkoille tarvittavien tavaroiden säilyttämiseen. Koululaukussa on kuusi eri osastoa sisäpuolella ja suurempi vetoketjullinen ulkotasku, jotta voit helposti löytää ja käyttää tärkeimpiä asioita, kuten matkapuhelinta tai avaimia. Muita lokeroita esimerkiksi vesipulloa varten on reppun kummallakin puolella.

Väri: Musta + harmaa
Paino: noin 450 g
Koko: 45 cm * 28 cm * 16

joululahjat

Väri

Grey

Paino, gramma

500

Artikkelin numero

665f333b-cb09-4954-a690-de7a9e6f2258


Asiakasarviot

5,0(1)

Lenah

vuosi sitten

Bra kvalité och var en nöjd systerdotter som fick den i present. Toppennöjd!


TIK -TOK Ryggsäck - vattentät skolväska med USB and Hörlursuttag Grey

€38,49


Arvioitu toimitus

ke, 5 loka - pe, 7 loka

8-10 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

Trade Max