Samsung Galaxy Buds Pro Phantom Violet VIOLETSamsung Galaxy Buds Pro Phantom Violet VIOLETSamsung Galaxy Buds Pro Phantom Violet VIOLET
Tämä tuote on väliaikaisesti loppunut jälleenmyyjän varastosta

€139,99

€99,99

Samsung Galaxy Buds Pro Phantom Violet VIOLET

Arvioitu toimitusma, 30 touko - ti, 7 kesä2-8 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Esittelyssä Galaxy Buds Pro
Nämä ovat todellisia langattomia kuulokkeita, joissa on huippuluokan teknologiaa ennennäkemättömän mukaansatempaavan äänentoistoon. Älykäs aktiivinen melunvaimennus (ANC) antaa sinun vaihtaa vaivattomasti melunvaimennuksen ja täysin muokattavissa olevan ympäristön äänen välillä. Salli tai älä kaikki, mitä ympärilläsi tapahtuu: valinta on sinun. Se on sinun maailmasi. Nauti kauniista äänestä Galaxy Buds Prolla.
Voit hallita melunvaimennusta
Galaxy Buds Pron aktiivisella melunvaimennuksen avulla voit suodattaa jopa 99 % taustamelusta. Sisäinen ja ulkoinen mikrofoni tarkkailevat ääntä reaaliajassa. Valitse melunvaimennustaso ja säädä ympärilläsi olevan maailman äänenvoimakkuutta. Älykkään algoritmin ansiosta äänet vaimentuvat. Valitse Korkea meluisassa bussissa tai Matala hiljaisessa kirjastossa. Sinun ei tarvitse säätää äänenvoimakkuutta.
Voice Detect vaihtaa välittömästi ANC:stä ympäristöääneen kuultuaan äänesi. Jos esimerkiksi käytät baarissa ANC:tä ympäristön melun vaimentamiseen ja mainitset tilauksesi baarimikolle, ANC sammuu automaattisesti, kun puhut. Nämä älykkäät nappikuulokkeet mykistävät keskustelusi, vaikka käytät Ambient Modea tai jos ANC on pois päältä. Musiikin äänenvoimakkuutta vähennetään ja mikrofoni on suunnattu keskustelukumppanillesi.
Ambient-äänen ansiosta sinun ei tarvitse ottaa korvatulppia pois, jotta voit osallistua keskusteluun. Äänet ovat selkeitä ja kuuluvia reaaliajassa. Älykkään algoritmin ansiosta ympäristön äänenvoimakkuus voidaan säätää neljälle tasolle, eikä keskustelusta jää mitään paitsi.
Elävä, mukaansatempaava ja realistinen ääni
Koe mukaansatempaava 360 asteen ääni aivan kuin olisit keskellä kohtausta. Dolby Head Tracking™ -tekniikan ansiosta Galaxy Buds Pro saa sinut tuntemaan olevansa osa suosikkivideota, -elokuvaa tai TV-ohjelmaa. Älykäs liiketunnistin rekisteröi äänen suunnan, kun liikutat päätäsi. Tämä takaa realistisen kuuntelukokemuksen. Dolby Atmos® -sisällön ansiosta kuulet jokaisen yksityiskohdan entistä selkeämmin ja koet enemmän yhteyttä tarinaan.
Vaivaton vaihto
Galaxy Buds Pron Auto-Switch-ominaisuus määrittää, mikä on kiireellisin, ja vaihtaa välittömästi yhteyden kyseiseen laitteeseen. Jos esimerkiksi katsot elokuvaa tabletillasi ja saat puhelun, Galaxy Buds Pro vaihtaa äänen puhelimeesi. Heti kun katkaiset puhelun, Galaxy Buds Pro yhdistetään taas saumattomasti tablettiin. Vaihda laitteiden välillä koskematta näyttöön.
Älykäs avustajasi, aina valmiustilassa
Kun olet yhteydessä puhelimeesi, voit käyttää ääniohjausta ilman kosketusta. Aktivoi se sanomalla "Hi Bixby" ja anna sille komento soittaa puhelu, vaihtaa musiikkia ja paljon muuta. Voit jopa vaihtaa Samsung-laitteiden välillä sanomalla nimen ja ANC- tai Ambient-tilan päälle tai pois päältä.

Väri

VIOLET

Artikkelin numero

5f1bede4-a2de-4727-a376-83bd3e5484b4

Tarjouksia sinulle