Pop-Up-korttikotelo-Alumiinitilat suojaavat (RFID-suojattu) kultaaPop-Up-korttikotelo-Alumiinitilat suojaavat (RFID-suojattu) kultaaPop-Up-korttikotelo-Alumiinitilat suojaavat (RFID-suojattu) kultaa

Pop-Up-korttikotelo-Alumiinitilat suojaavat (RFID-suojattu) kultaa

€8


Arvioitu toimitus

to, 13 loka - ma, 17 loka

8-10 työpäivääTuotteen kuvaus

Alumiinilokero (RFID-suojattu) suojaa korttisi tehokkaasti ulkoisten skannerien lukemiselta.

Tämä moderni kortinpidike, joka on valmistettu alumiinista ja titaanista, on täydellinen tapa kuljettaa maksukortteja. Kortinpidike suojaa kortteja taipumiselta tai tuhoutumiselta ja että siinä on RFID -suoja, joka suojaa korttien RFID -kopiointia vastaan.

Lompakkomme sisältö on muuttunut äskettäin ja käytämme yhä enemmän kortteja, joissa on tietokonepiirejä ja sisäänrakennettuja antenneja. Se lisää käyttäjäystävällisyyttä, mutta sisältää myös riskejä. Tämän korttikotelon avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Kortinhaltija estää lukijoita skannaamasta henkilöllisyyttäsi, luottokorttiasi, pankkitietoja, ajokorttia ja muita RFID -kortteja. Samaan aikaan se on kätevä ratkaisu tärkeimpien korttien pitämiseen, ja kun painike on alhaalla, kortit liukuvat helposti ylös.

Korttisuoja on kortinhaltijamme sydän. Kun liu'utat pienen vivun sivulle, korttisi liukuvat ulos korttikotelosta päällekkäin. Voit tehdä tämän avaamatta edes muita lompakon osia ja löydät nopeasti haluamasi kortin. Otat vain yhden kortin, kun sinun on maksettava, ja niin kauan kuin muut ovat alumiinikuorella, luvattomat laitteet eivät voi lukea kortteja. Riski minimoidaan edelleen tällä tavalla.

Ominaisuudet:
-Materiaali Alumiini
Sisältää jopa 5 korttia.
-RFID-suojattu
-Ohut ja sileä.

Max 5 korttia.
Mitat: 95 x 65 x 8 mm.
Paino: 30 grammaa

Ponnahdusikkunan pidike - alumiinilokeroiden suojaus (RFID Secure)

Artikkelin numero

4c007c06-9233-4c00-be96-097016e16e89


Pop-Up-korttikotelo-Alumiinitilat suojaavat (RFID-suojattu) kultaa

€8


Arvioitu toimitus

to, 13 loka - ma, 17 loka

8-10 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

Trade Max