One Step Brow Stamp Shaping Kit LjusbrunOne Step Brow Stamp Shaping Kit LjusbrunOne Step Brow Stamp Shaping Kit Ljusbrun

€23,49

€10,49

One Step Brow Stamp Shaping Kit Ljusbrun

Nopea toimitusto, 7 heinä - ma, 11 heinä1-3 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Yksivaiheinen kulmamerkkisarja
Väri: 5 väriä lisävarusteena (kuten kuvat osoittavat)
100% upouusi ja laadukas
Määrä: 1 sarja
Koko: kuten kuvista näkyy

OMINAISUUDET
Innovatiivinen muotoilu, joka on miellyttävämpi käyttää: Olemme tehneet kulmakarvojen muodon täydelliseksi ja lopulta suunnitelleet tyylin, joka poistaa stressin ja säästää aikaa, kun teet kulmakarvat joka aamu! Jokaisessa setissä on kulmamerkki ja 10 erilaista kulmamallia!
Säästä aikaa: kulmakarvat ovat nopeita, helppoja ja pysyvät samana. Se vie vain alle minuutin luoda tyylin suosikki kulmakarvoistasi. Kevyt ja helppokäyttöinen ominaisuus mahdollistaa kulmakarvojen täydellisen muodon säilyttämisen milloin tahansa. Pitkäkestoinen vedenpitävä vaikutus: Uusi kulmakarvojen tiiviste on helpompi täyttää. Vahva tarttuvuus voi auttaa meikkiä kestämään 24 tuntia ilman tahroja tai haalistumista hikeen tai sateen vuoksi. Muuta kulmakarvojen piirtämistä: kulmakarvojen tiiviste ja kulmien muotoilutyökalu muuttavat kulmakarvojen tapaa ikuisesti. Suunnittelimme kulmakarvojen tiivisteen ja kulmakortin korkealaatuisista kosmeettisista ainesosista varmistaaksemme kauniin ja luonnollisen ilmeen!
Helppo levittää: yksivaiheinen kulmakarvojen leimaussarja sisältää ainutlaatuisen ilmatyynyleiman, 10 erilaista kaavainta, 1 otsaharjan, jonka avulla asiakkaiden on helpompi tehdä kulmien muotoilu ja hoito kuin koskaan.
Aikaa säästävä: Kymmenen suosituimman mukautetun muotoisen stensiilin avulla voit saada muutaman symmetrisen tyydytyksen nopeasti niille, jotka eivät yleensä löydä kulmakarvojen asentoa ja joilla on ongelmia meikkausetäisyyden kanssa.
Luonnolliset ja kulmakarvat: Pitkävärinen otsapuuteri kolmessa värissä pehmeästä ruskeasta tummanruskeaan löytääksesi kulmavärisi parhaiten vastaavan ja parantamalla niiden luonnollista muotoa ja paksuutta.
Julmuus: Kauneus Käytä tämän vegaanisen kaavan ammattimaisen turvatyynyleiman avulla täydellistä määrää otsan väriä ja määritelmää haluamallasi intensiteetillä. Ei koskaan testattu eläimillä.


1 x kulmamerkit
1x 10 erilaista kulmamallia

Paino, gramma

40

Artikkelin numero

1feebbaa-26b8-4b48-86d4-f98976d88f6e

Asiakasarviot

3,9(12)

Margareta Garczyna

kaksi kuukautta sitten

👍👍👍👍👍


Kerstin Elisabet

kolme kuukautta sitten

ej så mycket (mallar) som passar mig


Ann

kolme kuukautta sitten

Älskar den,lätt o snabb att använda


Tarjouksia sinulle