Meistä Pehmolelutäytönukke Pehmo 10 cm Purple Lilla Meistä Pehmolelutäytönukke Pehmo 10 cm Purple Lilla Meistä Pehmolelutäytönukke Pehmo 10 cm Purple Lilla

€11,49

Meistä Pehmolelutäytönukke Pehmo 10 cm Purple Lilla

Arvioitu toimitusma, 30 touko - ke, 1 kesä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Meistä Pehmolelutäytönukke Pehmo 10 cm.

Valittavana on pieniä, punaisia, keltaisia värejä!

119 kr / st

  • PEHMEÄ MATERIAALI - Amerikkalaisten pelien joukossa pehmo on valmistettu korkealaatuisesta 100% puuvillasta, ei helposti muodonmuutoksia, koskettaa liian herkkää, erittäin pehmeää ja mukavaa.
  • PIENI JA KANNETTAVA- Tämä pehmo on noin 11 cm (4,3 tuumaa). Pieni koko, helppo kuljettaa, voit ottaa sen minne tahansa ja milloin tahansa.
  • TÄYDELLINEN JUHALLINEN KORISTUS - lasten makuuhuone, lasten koululaukku, avain, lasten luokkahuone. Se sopii yli 1 -vuotiaille lapsille.
  • MAHDOLLISUUDET- joukossa The Our Us -pehmo sopii makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, toimistoon / työpöydälle, sohvalle ja sitä voidaan käyttää pehmeänä tyynynä lepoa varten.
  • TÄYDELLISET LAHJAT - Tämä keskuudessamme oleva pehmoinen miehistön lelu on saanut inspiraationsa kuuluisasta pelistä, joka on ihanteellinen lahja tälle pelifanille, ja he rakastavat sitä. Hyvä joululahjavalinta lapsillesi, ystävillesi, perheellesi.

HUOMAUTUS: Aikuisen on poistettava ja hävitettävä kiinnikkeet / pakkausosat.

VAROITUS: MUUTTUVA RISKI. Ei alle 3 -vuotiaille lapsille.

Artikkelin numero

1b69eaca-24e2-4339-a868-5715b5ebfd68

Asiakasarviot

1,0(1)

Tatiana

neljä kuukautta sitten

Den va mer orange än gul.