iPhone 13 Mini Cover - Iskunkestävä - Tummansininen Multicolor

iPhone 13 Mini Cover - Iskunkestävä - Tummansininen Multicolor

€5,9


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - ma, 3 loka

1-4 työpäivääTuotteen kuvaus

Arvostatko älypuhelimesi ominaista ulkonäköä ja samalla haluat suojata sitä vaurioilta? Puoliläpinäkyvä silikonikuori on erinomainen valinta, sillä se täyttää molemmat sille uskotut tehtävät. Kotelon läpinäkyvä, mattapintainen takaosa näyttää mielenkiintoisella tavalla laitteen suunnittelun muuttamatta sen ulkonäköä. Kontrastiset sivut kylläisellä värillä täydentävät kotelon alkuperäistä ilmettä.
Suojakuori suojaa puhelintasi hyvin mekaanisilta vaurioilta
Se suojaa myös laitteen reunoja - puhelimen pintaan kiinnittyy jäykkien selkien tukema geelikehys
Mattapinta ei ole pelkästään visuaalinen puoli. Tällaisen tekstuurin omaavan kuoren läsnäolo tekee älypuhelimesta entistä turvallisemman kädessä. Näin ollen sinulla on takuu siitä, että laite vahingossa lipsahtaa kädestäsi on minimaalinen.

Minimalistinen ja tukeva puhelinkuori
Vaikka kotelo on minimalistinen, se on 100% täysin uskottu sille. Puoliläpinäkyvä silikonikuori suojaa älypuhelintasi mekaanisten vaurioiden vaikutuksilta - naarmuilta tai halkeamilta. Se vähentää esteettisten sormenjälkien ja muiden tahrojen riskiä. Laitteesi ei ole vain turvallinen, vaan myös näyttää hyvältä.

Hienostunut muotoilu - Läpinäkyvä suojakuori, joka sopii iPhone 13 Prolle. Erittäin ohut istuvuus, joka antaa luonnollisen otteen matkapuhelimesi ympäriltä.

Kestävä ja korkea laatu – Anna iPhone 13 Pron eleganssin loistaa läpi minimalistisen kuoren, joka suojaa laitettasi tehokkaasti myös onnettomuuden sattuessa.

Kevyt ja helppokäyttöinen – Suunniteltu suojaamaan selkänojaa ja reunoja tylsiltä iskuilta, pölyltä, lialta ja naarmuilta tekemättä iPhone 13 Pro Coverista erittäin ohutta ja läpinäkyvää TPU:ta hankalaksi ja raskaaksi.

Langattoman QI-latauksen tuki – Tällä hetkellä jotkin markkinoilla olevat matkapuhelimet tukevat langatonta latausta. Jos matkapuhelimesi on yhteensopiva QI-latauksen kanssa, matkapuhelinkotelomme ei häiritse langattoman latauksen käyttöä.

Integroidut painikkeet - Integroidut painikkeet estävät tarpeetonta kulumista ja vaurioita. Tämä estää myös niitä keräämästä pölyä, joka vahingoittaa iPhone 13 Prota pitkällä aikavälillä.

Täydellinen istuvuus iPhone 13 Prolle - Jokainen erityinen suojus on valmistettu juuri sinun laitteellesi, jotta varmistetaan täydellinen istuvuus ja helppo pukea/irrottaa.  • Tarkka leikkaus - Helppo pääsy kaikkiin portteihin

  • Pistekuvio - Sisäinen pistekuvio estää kuplia ja kosteuden kerääntymisen.

  • Kestävä ja luotettava - Valmistettu korkealaatuisesta pehmeästä TPE-materiaalista, joka tarjoaa hyvän suojan putoamista ja naarmuja vastaan.

  • Peitetyt painikkeet - Suojaa puhelintasi kaikenlaiselta lialta ja pölyltä.

  • Korotettu huulisuojaus - Pitää näytön ja kameran suojattuna.Väri

Multicolor

Paino, gramma

25

Artikkelin numero

7885e299-4c37-4267-8297-c370e99d9efc


iPhone 13 Mini Cover - Iskunkestävä - Tummansininen Multicolor

€5,9


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - ma, 3 loka

1-4 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

uSync