iPhone 13 Mini Case Lompakkokotelo Ylellinen sininen BlueiPhone 13 Mini Case Lompakkokotelo Ylellinen sininen BlueiPhone 13 Mini Case Lompakkokotelo Ylellinen sininen Blue

iPhone 13 Mini Case Lompakkokotelo Ylellinen sininen Blue

€7,49


Arvioitu toimitus

ti, 4 loka - pe, 7 loka

1-4 työpäivääTuotteen kuvaus

uSync Smart Velvet Case on lompakkokotelo, joka tarjoaa toimivuutta ja eleganssia yhdessä. Tämä klassinen lompakkokotelo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.
Tuotteemme erottaa tyylikkäät värit ja miellyttävän koskettava ekonahka mattapintaisella pinnalla. Tuotteen ainutlaatuinen etu on kyky sijoittaa puhelin vaakasuoraan sisäänrakennetun jalustan ansiosta. Sulkimen sisäpuolella on kaksi taskua pankkikorteille, asiakirjoille tai lipuille. Lisäksi kotelon takana on suurempi etutasku, joka sopii isompien asiakirjojen tai seteleiden säilyttämiseen.

Kotelo, jossa on useita roskalokeroita ja mobiiliteline. Lompakkokotelo suojaa koko puhelinta samalla kun voit ottaa tärkeimmät tavarat mukaan.

Muita tämän tuotteen etuja ovat rei'itys kaiuttimen korkeudessa, mikä tarjoaa mukavan keskustelun ilman kantta avaamista. Kiinteä sisäkulma aukoilla kaikille porteille ja sivupainikkeille sekä koteloiden sulkeminen integroidulla magneetilla varmistaa älypuhelimesi turvallisuuden.

Puhelin on kiinnitetty tiukasti iskuja vaimentavaan suojukseen ja näyttöä suojaa kansi, joka pysyy suljettuna magneettilukolla. Tällä tavalla puhelimen etu- ja takaosa on suojattu vaurioilta ja naarmuilta.

- Lompakko korteille, seteleille, kuiteille
- Suojaa koko puhelimen ympäriltä
- Älykäs jalustatoiminto median näyttämiseen
- Katkaisimet painikkeille, liittimille ja kameralle

Tämä tuote on yhteensopiva seuraavien kanssa: iPhone 13 Mini

Väri

Blue

Paino, gramma

9

Artikkelin numero

e4c9bcbe-611b-48cb-9cf0-1aee5163dcf3


iPhone 13 Mini Case Lompakkokotelo Ylellinen sininen Blue

€7,49


Arvioitu toimitus

ti, 4 loka - pe, 7 loka

1-4 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

uSync