iPhone 11 iskunkestävä ja vedenpitävä kotelo - musta / harmaaiPhone 11 iskunkestävä ja vedenpitävä kotelo - musta / harmaaiPhone 11 iskunkestävä ja vedenpitävä kotelo - musta / harmaa

€26,09

iPhone 11 iskunkestävä ja vedenpitävä kotelo - musta / harmaa

Arvioitu toimitusma, 15 elo - ke, 17 elo5-7 työpäivää
Toimitetaan postilaatikkoosi

Tuotteen kuvaus

TÄYSIN VEDENPITÄVÄ JOPA KAHDEN METRIN SYVYYTEEN: Jokainen iPhone 11 -puhelimen kotelo on testattu IP68-vedenkestäväksi jopa 2 metriin saakka. Lisäksi se on täysin pölytiivis. Ota tämä iPhone-kuori mukaasi uidessasi, sukellessasi, patikoidessasi, kiipeämään, kalastamaan, leiriytymään tai hiihtäessä, joten matkapuhelimesi on aina turvallisessa paikassa!
MILITARY GRADE SHOCK RESISTANCE PROTECTION: Tämä Apple iPhone 11 -kotelo täyttää MIL-STD 810G armeijan standardin mukaiset vaatimukset kuopille ja putoamisille jopa 3 metriin. Kestävästä, naarmuuntumattomasta ja kestävästä polykarbonaatista valmistettu panssarikotelo, päällä kevyt silikonikuori. Nyt voit seikkailla vaativimmissakin olosuhteissa ilman vaaraa, että matkapuhelimesi vaurioituu.
FANTASTINEN ÄÄNI JA KAMERAN LAATU: Matkapuhelimen kuoreen on patentoitu True Sound Acoustic -tekniikka, joka mahdollistaa täydellisen äänen puheluihin tai musiikin kuunteluun. Optisen kameran linssin kovaa pintakerrosta ei ole upotettu, vaan se on täysin sileä, joten se ei kerää likaa, lunta tai vettä, mikä saattaa muuten vaikuttaa kuvan ja videon laatuun.

tiedot:
Materiaali: Muovi / silikoni
Vesitiivis / pölytiivis: IP68 (pölyhiukkaset eivät pääse tunkeutumaan, kestää pidempään veden alla, jopa 2 metrin syvyyteen asti)
Väri: musta / harmaa
Paino: 77 g
Koko: 16,2 / 8,8 / 1,3 cm - sopii iPhone 11:lle , 6.1"

Paketti sisältää:
Vedenpitävä kannettava kotelo
Hihna
Muovikoukku

Artikkelin numero

5d2d023a-554b-4947-aaf4-060a4fff11f2

Asiakasarviot

3,5(4)

Mikhail Belinskii

yhdeksän kuukautta sitten

Thanks for service


Raymon

vuosi sitten

Hållbar och säker


Kimberley Sundström

kaksi vuotta sitten

Bra produkt för pengarna


Tarjouksia sinulle