Firebird by Ganzo - FH71 kääntöveitsi edc kääntöveitsi Grey gråFirebird by Ganzo - FH71 kääntöveitsi edc kääntöveitsi Grey gråFirebird by Ganzo - FH71 kääntöveitsi edc kääntöveitsi Grey grå

€58

€49

Firebird by Ganzo - FH71 kääntöveitsi edc kääntöveitsi Grey grå

Nopea toimituspe, 20 touko - ti, 24 touko1-3 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Firebird FH71: UUSI 2019!

Tunnettu Firebird-tuotemerkki ilmestyi markkinoille niin kauan sitten. Se onnistui kuitenkin valloittamaan huomattavan määrän veitsen ystäviä. Ostajille esiteltiin toinen FH71 -taitettava EDC -tuote. Veitsi on saatavana neljässä värissä. Nimittäin: harmaa, vihreä, musta ja ruskea. Mallin kahvassa on erityinen taivutus, joka pitää mukavammin kädessäsi. Kahvassa on tyypillisiä syvennyksiä. Ne antavat uutuudelle tietyn estetiikan.

Kahva on valmistettu perinteisestä G10: stä, joka antaa sille kulutuskestävyyden, suojan korkealta lämpötilalta, kosteudelta ja vaurioilta. Myös tämä lasikuidusta valmistettu materiaali voidaan helposti maalata. Se on karkea kosketukseen. Veitsi on mukava pitää kämmenessäsi, se ei liiku eikä liuku. Tuote kuuluu ns. Räpylöiden luokkaan.

Uutuuden terä on harmaa, metallipinta sileä, terän reuna on Drop Point -tyyppinen. Tämä on melko yleinen veitsiterä. Metsästäjät käyttävät usein tuotteita, joissa on tällainen terän reuna. Ne ovat käteviä leikata, ne sopivat myös puukotukseen. Puukottaminen työkalulla on erityisen tehokasta. Terän pohja on D2 -terästä, joka on melko yleistä tuotemerkin veitsien keskuudessa. Se on korkealaatuinen, ruosteenkestävä seos, joka on suojattu ulkoiselta ympäristöltä. Tämän materiaalin tuotteet ovat kestäviä, luotettavia ja palvelevat omistajia pitkään.

Veitsen pituus saavuttaa lähes 20 senttimetriä, terän pituus on 8,7 senttimetriä. Terän paksuus 3,5 millimetriä, veitsi painaa 98 grammaa. Pieni ja kevyt työkalu on hyödyllinen jokapäiväiseen käyttöön. Se voidaan ottaa mukaasi vaelluksille, matkoille, matkoille, ja se voi olla hyödyllinen kotona jokapäiväisessä elämässä. Kaikissa Firebird -merkkisissä malleissa on huomattava mekaniikka. Lisäksi niissä on suojamekanismit, jotka tekevät niiden käytöstä turvallista ja mukavaa. Veitsi on varustettu metallipidikkeellä. Se kiinnittää tuotteen tiukasti, jolloin voit kiinnittää sen taskuun, laukkuun, reppuun.

Veistä voidaan käyttää optimaalisesti metsästykseen ja matkailutarkoituksiin. Voit käyttää sitä myös kotona päivittäisten ongelmien ratkaisemiseen. Se on käytännöllinen EDC-tuote, erittäin kova, kestävä, kulutusta kestävä. Käytännössä universaali. Tuotteen pienet mitat mahdollistavat sen kantamisen taskussa. Pieni tehokas avustaja on käsilläsi milloin tahansa.

Ominaisuudet

  • taitettava esine-kiikku;
  • tuote painaa 98 grammaa;
  • veitsen pituus on 19,9 cm;
  • terän pituus on 8,7 cm;
  • terä on valmistettu D2 -teräksestä;
  • kahva on valmistettu G10: stä;
  • terän paksuus on 3,5 mm;
  • terän pudotuspisteen muotoinen reuna.

Takuu: Yhtiö antaa tälle laitteelle 1 vuoden takuun.
VeitsityyppiTaitto

Paino, gramma

200

Artikkelin numero

13065631-4185-4a04-8844-6878f646f62e