Firebird By Ganzo - FH11S - Kääntöveitsi D2! Green GrönblåFirebird By Ganzo - FH11S - Kääntöveitsi D2! Green GrönblåFirebird By Ganzo - FH11S - Kääntöveitsi D2! Green Grönblå

€53

€49

Firebird By Ganzo - FH11S - Kääntöveitsi D2! Green Grönblå

Nopea toimitusma, 23 touko - ke, 25 touko1-3 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Firebird FH11S:

Ganzo Firebird FH11S: n uutuus on kopio kuluttajien keskuudessa jo tunnetusta FH11 -veitsimallista. Tämä malli on kuitenkin kooltaan hieman pienempi. Tämä on korkealaatuinen EDC-versio, jossa on suora kahva ja tavanomaisen terän muoto. Tämäntyyppinen terä on melko yleinen, ja sen huomattava suosio johtuu sovelluksen monipuolisuudesta. Se sopii täydellisesti lävistykseen ja leikkaamiseen. Mitä tulee FH11S -näytteeseen, se sopii kaikille aktiivihuville luonnon ystäville. Voit ottaa tämän veitsen mukaasi vaelluksen, piknikin, matkan ja matkan aikana tai voit käyttää sitä puhtaasti kotona. Kaikissa tapauksissa uutuus FH11S: n omistaja on tyytyväinen sen kompaktiuteen, eleganssiin, tehokkuuteen ja käytännöllisyyteen. Puhutaan veitsestä yksityiskohtaisesti.

Erityisen huomionarvoista on teräteräs. Ensinnäkin sen kovuus saavuttaa 60 yksikköä Rockwellin asteikolla. Tämä on yksi korkeimmista koroista tämän tyyppiselle laitteelle. Kaunis, luotettava veitsi, joka on mukautettu huomattavaan mekaaniseen rasitukseen. Terän metalliseos on D2 -luokkaa. Tämä on melko korkealaatuista, korroosionkestävää ja erittäin kestävää terästä. Tällaisia komponentteja sisältävät veitset saavat kovuutta, kestävyyttä ja ilahduttavat kuluttajaa moitteettomasti. Tämän mallin kahvan materiaali on G10 -lasikuitu. Moderni, hyvä suorituskyky, veden ja lämpötilan vaikutusten kestävä. Lisäksi se voidaan helposti maalata. Näytteen kahva on valmistettu ergonomian mukaisesti, se on kätevä ja ei luista käytön aikana. Veitsen kahvan värit - musta, vihreä, harmaa.

Veitsi on varustettu metallipidikkeellä, jolloin sen käyttö on entistä mukavampaa. Voit kiinnittää mallin taskuun, vyöhön, kiinnittää sen laukkuun tai reppuun. Aiempien Ganzo -tuotteiden käytöstä saatu kokemus osoitti, että veitsillä on erinomainen mekaniikka. Ne ovat turvallisia käyttää, helppo avata ja sulkea. Tässä mallissa käytetään Flipper -tyyppistä lukkoa. Taitettavat veitset ovat saavuttaneet suurta suosiota käyttäjien keskuudessa. Ne ovat kompakteja, mukavia, kevyitä.

FH11S -mallin mitat: kokonaispituus 18,4 cm, terän pituus 7,8 cm, terän paksuus 2,9 mm. Veitsi painaa vain 82 grammaa. Samalla on korostettava, että tämä on vahva esimerkki, ja voit helposti luottaa siihen. Veitsi on kulutusta kestävä, tylsä. Aiemmat tällaiset mallit osoittivat hyviä leikkausominaisuuksia käytännössä. On myös syytä mainita, että D2 -luokan teräs, jota käytetään monissa tällaisissa tuotteissa, teroittaa pitkään. Toinen merkittävä etu - terien pintakäsittely. Mallien terä on suojattu pieniltä naarmuilta ja pieniltä naarmuilta. Se säilyttää ulkonäön toistuvan käytön jälkeen. Jos olet kiinnostunut hyvästä veitsestä jokapäiväiseen käyttöön, tämä Ganzon uusi tuote on juuri se. Se on hyödyllinen kaupunkiolosuhteissa sekä kentällä ja retkeilyssä, ja samalla veitsi on vaatimaton ylläpidossa ja sen käytännön käyttö on ilmeistä.

Veitsen ominaisuudet:

  • mallityyppi on taittotyyppi;
  • terän muoto on normaali terä;
  • terän materiaali on D2 -luokan terästä;
  • kahva on G10 -lasikuitua;
  • kokonaispituus on 18,4 cm;
  • terän pituus on 7,8 cm;
  • mallin paino on 82 grammaa;
  • terän paksuus on 2,9 mm;
  • metallin kovuus saavuttaa 60 yksikköä Rockwellin asteikolla.

Takuu: Valmistajat antavat tälle mallille 1 vuoden takuun.
VeitsityyppiTaitto

Paino, gramma

200

Artikkelin numero

c49277bc-4645-4eb3-80fe-b76720e5903b